Supernatural 6. évad 14. rész - Mannequin 3 The Reckoning
2011. február 23. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 14. rész - Mannequin 3 The Reckoning

Sam ájulása hamar véget ér, Dean nagyon megijedt, hogy megölte az öccsét, de nem. Így most együtt indulhatnak egy bosszúszomjas szellem után.


Deant nagyon aggasztja az a bizonyos fal, ami Samben van. Éppen ezért elhatározza, hogy ha lehet, még jobban vigyáz testvérére. Ám egy telefonhívás közbeszól. Vagyis nem csak egy. Lisa többször is hívta őt. Mint kiderül nem Lisa, hanem a kétségbeesett Ben kér segítséget Deantől. Vészhelyzet van, de nem természetfeletti… Lisa épp randizni készül. Dean megpróbálja elmagyarázni Bennek, hogy hiába szereti őket nem lehet velük. Ben pedig jól lehordja őt. Olyan dolgokat mondott Deannek, hogy szóhoz sem jutott tőle. De úgy érzem szöget ütött Dean fejében Ben mondandója. Szóval szerintem látjuk még Lisát és Bent.
 
Sam persze mindeközben egy bosszúálló szellem nyomában van. Sima ügynek ígérkezik az eddigi hallottaktól eltekintve (nekik nem volt sima ügy). Annak rendje és módja szerint besózta a csontokat és elégette. Pont úgy tette, ahogy mindig is.  De akkor miért halt meg még két ember? És miért kelt önálló életre Dean imádott drágasága Christine (Stephen King) módjára?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr872681805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása