Premierfilmek az első héten
2011. január 06. írta: redbandita

Premierfilmek az első héten

Vége az ünnepeknek, és bár sokunknak nyakunkon a vizsgaidőszak, ha van időd moziba menni akkor ezeket ajánljuk:

 

Scott Pilgrim a világ ellen: hetek óta várom már Scott Pilgrimről szóló filmet. Kíváncsi vagyok, hogy a képregényhősből hogyan válik élő szereplő!? Ráadásul a rendező együtt dolgozott (tanácsaadás szintjén) Tarantinoval, így én sokat várok a filmtől! Scott egy igazi geek srác, élete a csajozás és a hobbija. Izgalmas harcjelenetek pergő ritmusban összevágva!

Tamara Drewe: egy fiata újságíró, aki nem mellesleg bombázó visszatér egykor szülőfalujába. Természetesen megbotránkoztatja az ottlakókat: mini farmerjával, és eléggé pörgő szerelmi életével! Vicces film, angol humorral és mondanivalóval! Minden lánynak kötelező darab! 

Szerelem és más drogok: az egykori Neveletlen hercegnő (Anne Hathaway) ledobja ruháit és Jake Gyllenhallal karöltve egy vicces vígjátékban tér vissza! Jamie rengeteget csajozik, de ezúttal megismeri női alteregóját, Maggiet. Mindketten irtóznak a kapcsolatoktól, sosem mondták még azt senkinek, hogy szeretlek és az egyéjszakás kalandokat sem vetik meg. De Jamie most nem tud túllépni a lányon, valami megfogja benne, pedig ekkor még nem is sejti, hogy ez a lány különleges. Sokak szerint Anne esélyes Oscar díjra is, ezért az alakításért.

Hiteles másolat: a film egy férfiről és egy nőről szól, ebben még semmi furcsa nincsen. De ez a film más. Nem egy átlagos amerikai szuperprodukció fogalmunk sincs, hogy mi miért történik, mindannyian másképp értelmezzük majd. James, aki egy író és Elle, akinek antik boltja van egymásra találnak. De olyan érzésünk van, mintha ez nem az első alkalom lenne, mintha házasok lennének. Vagy mégse? Vagy mégis? Az az egy biztos, hogy Juliette Binoche díjat kapott alakításáért Cannes-ban.

Piranha 3D: horror film, furcsa színű vérrel, playmatekkel és playboyokkal sztori nélkül. Hát ez alapján, hogy ez már annyira rosz lehet, hogy talán jó. Jó is, ha pl. paródiaként nézzük, mert horrorfilmnek rossz, nagyon rossz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr12565570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása