Justified - A törvény embere 1. évad 11. rész (111.)
2010. december 24. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 11. rész (111.)

Mindig kíváncsi voltam mi az, amit Boyd tud Raylan Givens apjáról, Arloról. Na de ez… erre nem számítottam. Sőt maga Raylan sem.


Amikor Bo Crowdert hűvösre tették valakinek át kellett vennie az üzletet. De ez a valaki nem lehetett akárki, mert veszélyes dolog másra bízni munkát. Bo szerint Crowderre nem lehetett volna bízni, mert ő nem csak ideiglenesen akarta volna vinni a boltot, így „ártalmatlan” ember kellett neki. Meg is találta, de a kiválasztott elpuskázta. Nem is kicsit, nincs pénz, amit most átadhatna Bonak. Mindenki tudja ennek mi lesz a vége. Bo mindenütt halottakat hagy maga után. Csak két mód van arra, hogy elkerüljék ezt. Menekülni, vagy megelőzni, és megölni Bot.
 
És, hogy ki ez a valaki, aki ekkora slamasztikába kerevedett? Azt hiszem már tudjátok. Arlo Givens. Így most már apja védelme is felkerült Raylan listájára, a „Boydot visszajuttatni a börtönbe” és „megvédeni Avat” mellé. Egyik sem lesz egyszerű.
 
Ava továbbra sem akarja elhagyni Harlant, ez pedig az életébe kerülhet. Raylan kétségbeesésében erőszakhoz is folyamodna, csakhogy a lány megmeneküljön. 
 
Értékelés:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr522534752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása