Premierfilmek az 52. héten
2010. december 23. írta: redbandita

Premierfilmek az 52. héten

Akinek a karácsonyi sürgésforgásban van ideje/kedve moziba menni annak a következőket ajánljuk:

Az utazó (The Tourist)

Angelina Jolie és Johnny Depp első közös filmje, melyről már többször írtunk nektek. Volt amikor a trailert mutattuk meg, de olyan is, hogy Angelina Jolie ruháját, melyet Az Utazó premierjén viselt. A film egy francia film remake-je. Arról szól, hogy egy magányos férfi  Amerikából Velencébe utazik, hogy kiheverje a szakítást. Ám nem sejti, hogy hamarosan megismeri a Végzet Asszonyát. Természetesen őt alakítja Angelina Jolie. A film kapott hideget is, meleget is, de mindenesetre az biztos, hogy mind a filmet, mind a két főszereplőt Golden Globera jelölték! Én biztos, hogy megfogom nézni és beszámolok róla!

Utódomra ütök (Little Fockers)

Kicsit félek ettől a filmtől, mert egy folytatás mindig kockázatos, főleg egy harmadik rész.  Ráadásul a rendező sem az lesz, aki az első kettőnél volt de mivel az elsőt imádtam és a második is nagyon tetszett ezért mindenképpen megfogom nézni. Nagyon remélem, hogy nem kell csalódnom! A sztori szerint 10 év telt el az esküvő óta és a Beckur család két kis Beckurral bővült azóta. De Greg és Jack kapcsolata még mindig nem ideális... Az egész család összejön az ikrek szülinapjára. A kissé nyálas exbarát (Owen Wilson) ismét feltűnik a színen. És a kalamajka megkezdődik, ismét harcban áll a két férfi és a bizalom köre ismét veszélybe kerül. Az Utódomra ütökben feltűnik majd Jessica Alba is!

Arthur 3 - A világok harca (Arthur et la guerre des deux mondes)

Miután Maltazar elérte az emberek földjét, hogy szúnyogok seregével árassza el őket, és átvegye az univerzum feletti hatalmat, mostmár csak Arthur állíthatja meg. persze csak akkor, ha a kertből visszajut a szobába és apró (villangó) méretűből embernagyságúvá tud válni. A kalandok ekkor kezdődnek el. Arthurnak vannak segítői is: Holdviola és Tátombák. De Maltazár fia is melléjük szegődik, az állítja jóvá akar válni. Arthurnak és csapatának összekell csapnia Maltazárral és csapataival!

Fényes csillag (Bright Star)

Ez egy 2009-es film, melyről nemrégiben már beszámoltunk nektek. Egy romantikus kosztümös film, John Keats életéről. A film jelmeztervezőjét Oscarra díjra jelölték. John egy fiatal költő, akinek élete 25 éves korában befejeződik. Utolsó három évében Fanny a múzsája. Kettőjükről szól a Fényes csillag!

Presszó 10 év

Magyar játék film Kovács Patríciával, Fullajtár Andreával és Söptei Andreával. A filmet Sas Tamás jegyzi, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az S.O.S. szerelem vagy a 9 és fél randi. A film helyszíne egy kávézó a hatodik kerületben, ahol 10 évvel ezelőtt 3 nő és egy gonosz, lelkiismeretlen férfi (Stohl András) elvették egy fiatal fiú életét. Akkor felbomlott a barátságuk, most újra összetalálkoznak a presszóban...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr732534773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása