Tehetségek hétvégéje
2010. december 16. írta: redbandita

Tehetségek hétvégéje

Eddig nem foglalkoztunk a blogon tehetségkutató műsorokkal, de azt hiszem egy posztot minimum megérdemelnek. Főleg most, hiszen a hétvégén minden kiderül! Pénteken a Megasztárban kiderül, ki lesz az év hangja, Szombaton az X Faktorban döntő lesz, vasárnap pedig X Faktor Nap, este pedig finálé. De nézzük kik vannak még versenyben? Nem fogok hozzájuk önéletrajzot párosítani, inkább megmutatom nektek azokat a produkciókat, amik a legjobban tetszettek.

Először jöjjön a Megasztár 5, de ez nem a tetszési indexem, hanem időrendi sorrend. Itt még egy férfi és egy nő van még versenyben. Az egyik Kökény Attila, a másik Tolvai Renáta.

Kökény Attila és Miklósa Erika közös produkciója:

Tolvai Renáta általam legjobban kedvelt produkciója: Beyoncé egyik dala

És akkor nézzük, hogy kikért izgulhatunk szombaton és vasárnap! Itt három fiú van versenyben: Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbert.

Vastag Csaba az egyik párbajban saját testvérével versenyzett, mégis fanasztikusan odatette magát, szerintem nem maradt olyan női szív az orságban, amit ne olvasztott volna fel!

Takács Nikolas Balázs Fecó egyik gyönyörű dalát énekli:

Király L. Norbit sok támadás érte énektudása miatt, de az azért vitathatatlan, hogy meg van benne az X Faktor!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr922520393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása