Supernatural 6. évad 11. rész - Appointment in Samarra
2010. december 13. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 11. rész - Appointment in Samarra

Ebben a részben ismét felbukkan egy régi ismerős Tessa, aki a Halál „segítője”, ha úgy tetszik. Ő viszi el a halottakat a túlvilágra. Dean pedig egy napig vele fog dolgozni…

 
A történet két szálon fut. Dean alkut köt a Halállal, egy napig ő viseli a gyűrűt és annak minden terhét és cserébe visszaadja Sam lelkét. Sőt a Halál ígéretet tesz arra is, hogy megtesz minden tőle telhetőt, hogy Sam túlélje. Így tehát Dean lesz a Halál, aki elragadja a haldokló embereket, úgy érzi könnyedén meg tudj a tenni azért, hogy öccse visszakapja a lelkét. Dean munkáját Tessa segíti, aki annak idején eljött érte.
 
A másik szál akkor indul el, amikor Sam megidézi Balthazart, megkéri segítsen távol tartani a lelkét a testétől. Balthazar egy igét javasol neki, de ahhoz, hogy működjön, el kell követni valamit, ami olyan szörnyű, hogy a lélek számára alkalmatlanná tegye a testet. Apagyilkosságot. És itt ugrik a majom a vízbe. John Winchester már évek óta halott. De van valaki, aki olyan mintha az apjuk lenne…
 
Már csak az a kérdés, hogy Dean végig tudja csinálni a 24 órát, úgy hogy nem húzza le a gyűrűt és mindenkit elragad, akit kell?
És Sam? Elköveti azt a bűnt, ami távol tartja lelkét hátralévő életére?
 

 

Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr422513217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása