Hellcats - 106 - Ragged Old Flag
2010. október 23. írta: enbee

Hellcats - 106 - Ragged Old Flag

A rész viccesebbnek indult, mint amilyen végül lett, de azért nincs sok ok a panaszra így sem. Hozza az átlagot, úgyhogy akiknek az eddigi részek bejöttek, az ezzel is meg lesz elégedve. Kicsit sok a Marti még mindig, nagyjából bárki másnak jobban örülnék "főszereplőként", de hát nem engem akarnak lenyűgözni.

Összecsapnak a Hellcats lányok a röplabdásokkal. Kölcsönösen rühelli egymást a két csapat, és egy mindent-vagy-semmit flag foci (angolul, magyarul) meccsen szándékoznak lerendezni a nézeteltérést. Nem éppen egyenlőek a feltételek: a röplabdás csajok rendszeresen lealázzák az ellenfeleiket, ráadásul ők a méltóságukon kívül mást nem veszíthetnek ezzel a barátságos kis összecsapással. A Hellcatsre ez nem igaz. Egyik sem.

A meccsel kapcsolatban kínos helyzetbe kerül Marti. Vagy kiáll a cheerleaderek (és a barátai?) mellet, ami azt jelenti, hogy legjobb elkapóként részt vesz a meccsen, vagy elmegy a csoporttársaival karriert építeni. A második opciót választja, megfázást színlel, és Savannah kivételével mindenki el is hiszi, hogy Marti beteg. Az ő játéka nélkül a Hellcatsnek esélye sincs megverni a röplabdás lányokat.

A focira Lewis készíti fel a lányokat (Jake, aka Alice pasija, aka a Lancer focicsapatának irányítója a röpisek "edzője"...), és a részből végre megtudjuk, hogy milyen is a srác kapcsolata a sportággal, és ezen keresztül a családjával, leginkább az apjával. Ja és azt is megtudjuk, hogy Red is jófej. Vanessa ejthetné a dokit!

Ebből a focimeccses részből sokkal többet ki lehetett volna hozni, de a készítők mindig mintha túl sokat akarnának harapni egyszerre. Értem én, hogy Martinak hatalmas dilemma ez a karrier vs. cheerleading, de ha cserben hagyja a csapatát és kirúgják, akkor karriersem lesz. Ösztöndíj nélkül nem nagyon fog lediplomázni. Az meg azért kellene, hogy a jogra bejusson és letegye a vizsgát. Na mindegy, ő tudja. Mindenesetre kezd Marti (karaktere) egyre idegesítőbb lenni. Bocsi.

Az epizód screenshotja:

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr932393588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása