Új sorozatok a 39. héten!
2010. szeptember 20. írta: dórica

Új sorozatok a 39. héten!

Ha egy kis kikapcsolódásra és izgalomra vágysz, akkor a következőket ajánljuk:

  • Egzotikus életek (Travel)
  • Dr Csont 4. évad
  • A vámpír, a vérfarkas és a szellem 2. évad (AXN)
  • Eli Stone 2. évad (AXN)
  • Futótűz 3. évad (AXN)
  • Helyszíni szemle (AXN Crime)
  • Álomépítők (Viasat 3)
  • Ben és Izzy (Minimax)
  • Valemont (MTV)
  • Őslények kalandorai (AXN)
  • A parti őrség (TV2)
  • Újra: Vad angyal (STORY Tv), NCIS- Tengerészeti helyszínelők (AXN), A mentalista 2. évad (COOL), Tequila és Bonetti legújabb kalandjai (TV2), CSI: A helyszínelők 4. évad (COOL)


Egzotikus életek (Travel):
Milyen lehet egyik napról a másikra mindent hátra hagyni, és másnap egy teljesen új országban ébredni? Hétfőtől, a Travel chanelen kezdik el vetíteni az Egzotikus életek című sorozatot, amely egy igazán érdekes ismeretterjesztést ad arról, hogyan boldogul el négy ember négy teljesen különböző országban, ami „elvileg” eddig számukra az áhított mennyországot jelentette. Vajon sikerrel jár e kiköltözésük és lesznek e újabb gondjaik? Először is vegyük sorba, kik is a story főszereplői: Don, egy főiskolai tanár, pontosabban az volt eddig, ugyanis a Havas Kanadát hátra hagyva, Nikaraguába költözik azért, hogy szörf iskolát alapíthasson. Dave, aki kőolajiparban dolgozik, feleségével Monicaval és gyermekeivel Costa Ricara költözik, Maurizio, az Andok egyik medencéjében kezd el borászkodni és Karla pedig a gyönyörű Costa Blancan kezd új életet. Hogy hogyan alakul életük, azt nyomon követhetik hétfőtől a travel chanelen!
 
Dr Csont 4. évad:
A Dr. Csont című játékfilmsorozat negyedik évadát szintén hétfőtől kezdik el vetíteni. Vajon az újabb maradványokból milyen történetek fognak kikerekedni? Bones és csapata milyen következtetéseket fognak levonni a maradványok megvizsgálásakor? Az első három évad számtalanszor előrukkolt érdekesebbnél érdekesebb részekkel, így biztosra vehetjük, hogy a 26 epizódos negyedik évad sem lesz ez alól kivétel!
 
 
 A vámpír, a vérfarkas és a szellem 2. évad (AXN)
Kedden kezdődik a brit sorozat második évada, ami- ahogyan a címe is mutatja-, egy vámpírról, egy vérfarkasról és egy szellemről szól. A vígjáték sorozat főszereplői Mitchell, a 120 éves vámpír, George, aki egy hiperintelligens vérfarkas és Annie, akiről azt lehet tudni, hogy rejtélyes körülmények között halt meg, és akinek egyébként tömegiszonya van. Ez a három érdekes „figura” próbál meg beilleszkedni az emberek világába és boldogan élni, de időközben rájönnek, hogy embernek lenni nem is olyan jó.

 
Eli Stone 2. évad (AXN)
Elinek, az átlagosnál is anyagiasabb ügyvédnek, kedden, az AXN-en folytatódik története. Hogy milyen érdekes fordulatokat tartogat az amerikai drámasorozat második évada, és milyen új vendégszereplők fognak feltűnni benne, azt hamarosan így újra nyomon követhetik!
 
Futótűz 3. évad (AXN)
A Futótűz című amerikai filmsorozat harmadik évada szintén keddtől látható a televízióban, amiben izgalom és romantika egyszerre fog találkozni. Vajon hogyan fog alakulni Kris további élete?
 
Helyszíni Szemle (AXN Crime)
Szerdától egy újabb izgalmas sorozat veszi kezdetét az AXN műsorán. Dr Daniel Koch orvos-szakértő a Kölni Törvényszéki Orvostani Kutató Intézetben a holttesteket tanulmányozza és megpróbálja kideríteni, hogyan is zajlottak ezeknek a halott embereknek az utolsó perceik. Az első epizódban a rendőrség kiemel három csontvázat a földből, azonban az egyik egy csecsemő. Miért kellett meghalnia? Ki egyáltalán ő?
 
Álomépítők (Viasat 3):
A Viasat 3 pénteken mutatja be az Álomépítők című műsor első epizódját. A műsor célja, hogy nehéz helyzetben lévő családoknak segítsen, mégpedig úgy, hogy házukat, lakásukat szebbé, élhetőbbé varázsolja, adott esetben pedig egy teljesen úgy fészekkel ajándékozza meg őket.
 
Ben és Izy (Minimax)
Egy sorozat, mely rejtvényekkel és titkokkal teli, és amelyben a történelem legnagyobb alakjai sietnek főhőseinek segítségére…
 
Valemont
A Valemont Egyetem egy előkelő felsőoktatási intézmény, ahová gazdag tanulók járnak. Azonban Valemontnak van egy titka, méghozzá egy veszélyes titka. Hogy mi lehet az? Vasárnaptól az mtv-n látható!
 
 
Őslények kalandorai (AXN)
Nick Cutter és csapata felfedezi, hogy a történelem előtti teremtmények nem haltak ki, és így, a mai napig léteznek! A kormány megbízásából belevetik magukat a tudományos munkába és közben veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokba keverednek bele. Időközben kiderül, hogy Nick felesége nyolc évvel ezelőtt e jelenségek miatt tűnt el nyomtalanul. A nő visszatér a lehetséges válaszokkal, de kérdés:Vajon elárulja e azokat?
 
A parti őrség (TV2)
A parti őrség sorozat újabb részei vasárnaptól láthatóak. A királyi tengeri őrjárat hajóján vajon milyen bonyodalmakba fog keveredni a 24 tengerész?
 
 
Újra:
Vad angyal (STORY Tv): Milagros és Ivo romantikus története hétfőtől látható újra a story tv-n.
NCIS- Tengerészeti helyszínelők (AXN): Szintén vasárnaptól kezdik el újra vetíteni az NCIS-tengerészeti helyszínelők című sorozatot. A különleges ügynököknek milyen problémákat kell majd megoldaniuk?
A mentalista 2. évad (COOL): Az amerikai krimisorozat második évada szombattól a cool-on! Újabb bűnügyek megoldása, újabb izgalmas történetek, ismét!
Tequila és Bonetti legújabb kalandjai (TV2): Vasárnaptól a tv2-n!
CSI: A helyszínelők 4. évad (COOL): A helyszínelőket a világ 21 országában hatalmas sikerrel vetítik. Aki a negyedik évadot még nem látta, az vasárnap ne felejtsen el a cool-ra kapcsolni!
Romantika, izgalmak, bűntények, rejtélyek. A 39. hét most is tartogat meglepetéseket!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr982310966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása