Új sorozatok a 33. héten
2010. augusztus 08. írta: redbandita

Új sorozatok a 33. héten

Erre a hétre ismétléseket ajánlunk:

Még hozzá azért mert szinte egyetlen egy új sorozat kerül adásba a héten! Viszont az ismétlések között van egy-két olyan amiről ha lemaradtál érdemes pótolni!
 
Új sorozat: Kolumbusz, ami hétfőtől kerül a Filmmúzeum műsorára. Ez a kaalndsorozat Kolumbusz életét dolgozza fel!
Újra: Hallotnak a csók, RUSH, Szeretők és titkok, True blood-Inni és élni hagyni, A vámpír, a vérfarkas és a szellem, A főnök 2. évad, Amynek ítélve 3. évad, Lovas a sötétben, Jóban rosszban.
 
 
Kolumbusz (Filmmúzeum)
Csütörtöktől követhetjük nyomon Kolumbusz kalandjait! Ez egy olasz-amerikai sorozat. Eredeti címe: Christopher Columbus. Columbust Gabriel Brybóne alakítja, aki ismerős lehet a Kisasszonyokból vagy az Apám nevében című filmben, de számos filmbe játszott kisebb-nagyobb szerepet. A sorozat 1985-ben készült sorozat a történelem egyik legjelentősebb felfedezőjének, Kolumbusz Kristófnak életútját dolgozza fel. A főszerepekben olyan nagyságokat láthatunk, (Byne mellett) mint Faye Dunaway, Max von Sydow vagy Raf Vallone.

Újra:
Hétfőtől újra látható a Halottnak a csók- Pushing Daisies című sorozat a Viasat 3 műsorán. Ahol a főszereplő Ned egy-egy percre fel tudja éleszteni a halottakat, aztán újra elaltatja őket! Ha nem így tesz, valaki meghal a környezetben. Különleges képességét pénzszerzésre is használja, mert olyanokat is feltámaszt akik gyilkosság áldozatai lettek, így „kinyomozza” ki ölte meg őket. De mi van, ha gyerekkori szerelmét is fel tudja támasztani?
 
RUSH- A hajsza (AXN)
Az ausztrál rendőrség különleges kommandósainak izgalmas kalandjait ismét végigizgulhatjuk, hétfő estétől!

Szeretők és titkok 2. évad (M1)
Ambra Leonardi egy üzletember felesége. De ettől nem boldog, bulizik, iszik és szeretőt tart. Amikor a férjét meggyilkoják ő is gyanúsítottá válik! Kedd estétől mi is szoríthatunk neki!

A főnök 2. évad (Viasat 3)
The Closer-t kedd estétől láthatjuk ismét a képernyőn. Brenda (Kyra Sedqwick) a Los Nageles-i különleges osztály vezetője lesz. Annak ellenére hogy egy törékeny nő. Ez sokaknak nem teszik!

Kedd este a vámpír filmek szerelmeseinek két filmet tűz műsorra az AXN: A vámpír, a vérfarkas és a szellem-et, illetve a True Blood-ot (Inni és élni hagyni). A vámpír, a vérfarkas és a szellem sztorija, hogy 3 különleges lény, megpróbál emberként viselkedni. Ők Mitchell a vámpír, George a vérfarkas és Annie a szellem lány. A True Bloodban Sookie Stackhouse egy kisvárosi lány megismer egy jóképű vámpírt. A vámpírok nem egészen úgy táplálkoznak, ahogy azt más vámpírfilmekben megszoktuk!

Lovas a sötétben (M1)
Terence Hill sorozatát szerdától ismétli az M1. Szerepe szerint zsokékat képzett ki, de történt egy baleset. Többé nem edzett senkit. Most visszatér a lovasiskolába, hogy eladja tulajdonrészét. Izgalmas kalandok várnak rá!

Amynek ítélve 3. évad (Hallmark)
Néhány hete írtam, hogy megismétlik a második évadát a sorozatnak, most csütörtöktől pedig a harmadik kerül ismét adásba! Amy Gray élete ismét új kalandokkal teli! Vajon mi történik vele ebben az évadban? Akinek tetszett az első két évad, annak ez is fog!

Jóban rosszban (TV2)
A magyar kórház sorozat visszatér a képernyőre! Vasárnaptól újabb izgalmak a Csillagvirág klinikán!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr302208164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása