Twilight hírek 2.
2010. augusztus 07. írta: redbandita

Twilight hírek 2.

 Mi újság a vámpírok háza táján?

Kb. egy hónapja összefoglaltam nektek, hogy milyen új események várhatóak a Twilight filmekkel, könyvekkel kapcsolatban. Azóta újabb információkról tudok beszámolni, gondoltam ezt is megosztom veletek!
Az ötödik Alkonyat film:

2012-re tették az ötödik, jelenlegi információk szerinti utolsó Twilight film bemutatóját! Így közel egy év lesz a negyedik és ötödik rész bemutatója között. Mint az eddig ismert volt, a film készítői úgy döntöttek, hogy a Breaking Dawn (Hajnalhasadás) című könyvet két részletben viszik vászonra. Az egyiket 2011 novemberében, a másikat 2012 november 16-án mutatják be! Ez nem újdonság, hiszen a Harry Potter utolsó könyvénél is ezzel a módszerrel éltek a gyártók. A Twilight filmek gyártója, a Summit Entertainment azzal indokolta a döntést, hogy a közel 800 oldalas könyvet, lehetetlen lenne egy filmbe belezsúfolni!
A film rendezője, Bill Condon azt is elárulta már, hogy az ötödik rész forgatásai már most ősszel elkezdődnek, Kanadában! A film szereplői nem változnak. Továbbra is Robert és Taylor kűzdenek majd Kristen szerelméért! Ami amúgy azért, érdekes, mert nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom Bella elég nagy változáson megy keresztül, a Hajnalhasadásban, így nem nagyon értem, hogy fogja ugyanaz az a színésznő eljátszani Bella Swan vagy inkább Bella Cullen szerepét!? De majd kiderül!

 

Twilight babák

Nem ez, nem vicc. Babák. Vagyis inkább Barbie babák, csak ezek Edward, Bella, Jacob és Rosalie hasonmásai. De mondjuk nem tudom kiknek gyártották, hiszen aki Barbiezik az valószínűleg nem néz Twilight filmet, aki viszont néz, az nem játszik babával! Szóval nem igazán tudom, hogy ki a célközönség!? Vagy az Edward rajongó anyuka vesz egy babát a kislányának?? Hát én nem hiszem! Mindegy azért piacra dobták őket, szóval nyilván volt rá kereslet!

Sminkeld magad vámpírrá!

Valami ilyesmi szlogent tudnék elképzelni a sminktermékekhez, amiket az Eclipse filmhez dobtak piacra! Mondjuk ez legalább hasznos, hiszen sminkterméket amúgy is használunk. Mármint aki használ! Azt nem tudom, hogy mitől lesz Twilight-os egy szemfesték vagy egy szájfény, de ki tudja! Talán épp amikor ezzel sminkelsz jön szembe veled a te Edwardod! Egy próbát azért megér! Nálunk is kaphatóak az Eclipses sminkcuccok, és a jó hír, hogy nem drágábbak, mint egy átlag szemfesték!

Irány a suli!

Lássuk be nemsokára itt a szeptember! Mondjuk tegyük is hozzá rögtön, hogy: sajnos! De a jó hír, hogy idén olyan füzetekkel, ceruzákkal, tollakkal készülhetsz vissza az iskolába, amilyenekkel eddig még soha! Az egyik nagy hipermarket (ha valakit érdekel hogy melyik írjon nekünk emailt) Twilight-os iskolai felszerelést dobott piacra! Ezzel talán élménnyé válhat a matekóra. Ha unatkozol csak elmélázol, a füzetedre bámulva, amin Jacob vagy Edward mosolyogna rád!

Alkonyat Forksban

Júliusban piacra került egy DVD, az Alkonyat Forks-ban. Ez valamiféle dokumentumfilmnek tekinthető. Forks egy kisváros, ami nagyon ismert lett az Alkonyat filmek kapcsán. Bár a filmeket nem itt forgatták, mégis turisták ezrei látogatnak el a városba, hogy megvizsgálják van e alapja a misztikumnak. Vajon miért pont ezt a várost választotta az írónő a történet helyszínéül? A filmben megszólal az igazi rendőrfőnök, az eladólány, akit sokszor Bellának hisznek. De ellátogatunk a helyi gimnáziumba, és meghallgatjuk a „helyi Billy Black” történetét: vérfarkasokról, indián törzsekről, vámpírokról! Én mindenképp megnézem és utána közzéteszem! Ezt megígérem!

Szinte bármi kapható
 
Miközben összeszedtem miről is szóljon ez a hírösszefoglaló, sok érdekességre bukkantam! Szinte bármi kapható Twilight mintával! De tényleg! Bármi amit el tudtok képzelni: ruhaneműk (pólók, zokni, bugyik), ágynemű, ágyneműhuzat, takaró, kirakós, párna, ékszer (karkötők, gyűrűk, nyakláncok), képeslap, csomagolópapír, naptárak, naplók! De még akár zenedoboz is! Bármit megvásárolhatunk saját magunknak, vagy akár ajándékba is. De vannak amikért nem kell fizetni, ingyen elérhetőek pl. msn skinek, háttérképek, persona-k Firefoxhoz stb! Szóval egész számítógépünket Twilight-ossá tehetjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr82205781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása