Új sorozatok a 31. héten
2010. július 26. írta: redbandita

Új sorozatok a 31. héten

Ha a rossz idő miatt nincs kedved kimozdulni, ezt ajánljuk:

  • A szerelem nevében (Story TV): Ez egy szappanopera, melynek főszereplői egy testvérpár. Az egyik főszereplő, Leticia Calderon, akit Esmeraldaként ismertünk meg. Ezúttal a gonosz szerepet kapta. VIDEÓ
  • Török csel (M1): egy orosz krimisorozat, melyben Fandorin nyomozó kalandjait követhetjük nyomon.
  • Életem legrosszabb hete (AXN): Ez egy amerikai vígjáték sorozat. A főszereplő, Sam házasodni készül. De a leendő anyósa és apósa finoman szólva nem kedveli a férfit. Sam tehát megpróbál bevágódni náluk, viszonylag kevés sikerrel... VIDEÓ
  • ÚJRA: Nash Bridges 6. évad, LOST, Isteni sugallat, Titkok és szerelmek, CSI: Miami helyszínelők 2. évad, 24 5. évad, A fejvadász, Kemény zsaruk

A szerelem nevében: En Nombre del Amor (Story TV)

Hétfőtől indul egy új szappanopera melyben Leticia Calderon, az egykori Esmeralda tűnik fel. De ezúttal a gonosz szerepet kapta. A szerelem nevében egy testvérpár történetét dolgozza fel. Macarena (Victoria Ruffo) és Carlota (Leticia Calderon) fitatl korukban ugyanabba a férfiba voltak szerelmesek. Most egy elárvult kislányról kell gondoskodniuk, Palomáról. Rengeteg titok is övezi a két testvér életét. A sorozat több díjat is besöpört pl. 2009 legnézettebb telenovellája lett. De a sorozatok Oscar-díját, Premios ACE díjat is megnyerte, mind a legjobb telenovella, legjobb rendezés kategóriában. De a legjobb férfi főszereplő, Arturo Peniche, és a legjobb női főszereplő, Leticia Calderon is díjat kapott.

 
Török csel (M1)
 
Szintén hétfőtől látható a múlt héten bemutatott Azazel nevében című sorozat „folytatása”. A Török csel is egy orosz krimisorozat, ami a XIX. században játszódik, az orosz-török háború idején. Fandorin nyomozónak ki kell derítenie, hogy ki az a török kém, aki miatt az orosz hadsereg kudarcot vallott. Fandorin ismét rátalál a szelemre.
 
Életem legrosszabb hete: Worst Week (AXN)
 
Sam Briggs (Kyle Bornheimer) jóravaló fiú, stabil egzisztencia, mellette az élet biztonságos. Egy szórakoztató magazinnál szerkesztő, nősülni készül. Jövendőbelije Melanie Claytont (Erinn Hayes) várandós. Melanie édesapja, szigorú bíró, Dick, ki nem állhatja Samet. Sam érzi ezt, de minden, amivel próbálja megszerettetni magát leendő apósával és anyósával, Angelával (Nancy Lenehan) a visszájára sül el. Az Életem legrosszabb hete, A pánik hete című közkedvelt BBC-sorozat amerikai megfelelője. Folyamatos röhögés garantált!


Újra:

Nash Bridges a trükkös hekus 6. évada hétfőtől ismét látható a Hallmark csatornán. 
Keddtől dupla részekkel kerül az RTL Klub műsorára a LOST- Eltűntek: 1. évada. Szintén keddtől vetítik az Isteni sugallat első évadát AXN-en. A szappanoperák kedvelőinek ajánlom a Titkok és szerelmek című sorozatot csütörtöktől, a Story TV-n. A CSI: Miami helyszínelők 2. évada a COOL TV műsorán, csütörtöktől! Az izgalmak tovább fokozódnak, mert szintén csütörtöktől a 24 5. évada M2 műsorára kerül. Egy régi "klasszikus" A fejvadász pedig a COOL TV-n látható, szombattól. Ugyanitt ugyanaznap pedig a Kemény zsaruk is képernyőre kerül!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr752177931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása