Új sorozatok a 25. héten
2010. június 13. írta: redbandita

Új sorozatok a 25. héten

Akiket nem érdekel a Foci VB, azoknak ezeket a sorozatokat ajánljuk

  • Különleges ügyosztály - Párizs (TV2): egy nyomozópáros Revel és Saviny minden részben felderít egy-egy újabb rejtélyes gyilkosságot.
  • Seinfeld (Viasat 6): vicces komédia sorozat, Jerry Seinfeld-del!
  • Hazudj, ha tudsz 2. évad (RTL Klub): Dr. Lightman még mindig belelát az emberek veséjébe! Irigylem ezért!
  • A rejtély 2. évad (RTL Klub): újabb izgalmak várják azokat, akik szerették az első évadot!
  • Reklámbarátok (Viasat 3): mi történik, ha a legjobb barátod a főnököddé válik? Vajon ez mindent megváltoztat?
  • Sok szerencsét, Charlie (Disney Chanel): Még hogy könnyű gyereknek lenni? Hát ebben a családban nem az!

 

Különleges ügyosztály-Párizs (TV2):

Ezt az új krimisorozatot hétfőtől tűzi műsorra a TV2. Az eredeti címe: Paris enquetes criminelles. A két főszereplő Vincent Perez (Revel) és Sandrine Rigaux (Savigny), akik nyomozókat alakítanak. A sorozatot 2007-ben forgatták, de nálunk eddig nem mutatták be. A nyomozópáros minden részben egy-egy gyilkosságot derít fel.

Seinfeld (Viasat 6):

Szintén hétfőtől láthatjuk ezt a komédia sorozatot, melyben Jerry Seinfeld egy népszerű amerikai komikus a sztár. A fél órás részek alatt garantált a nevetés: szókimondó és szokatlan poénok várnak arra, aki leül megnézni egy-egy részt. Jerry-t nézve rájövünk, hogy nincs az a helyzet vagy probléma, amiből ne lehetne viccet csinálni…

Hazudj, ha tudsz! 2. évad (RTL Klub):

A Lie to me! azaz a Hazudj ha tudsz hétfő estétől új részekkel tér vissza. A sztori ugyanaz, mint az első évadban Dr. Cal Lightman (Tim Roth) az emberek testbeszédéből meg tudja állapítani igazat mondanak-e. Ezzel pedig akár gyilkosokat is le tud buktatni! Mottója: „tudom mikor hazudnak, csak nem tudom miért?”
 
 
A rejtély 2. évad (RTL Klub):

A sci-fi sorozat hétfőtől folytatódik! Ebben az évadban is rejtélyes események történnek. Rögtön az első részben Olivia balesetet szenved, a kiérkező helyszínelők azonban nem találják a testét, a helyszínelés során egyszer csak kirepül a szélvédőn. De semmire nem emlékszik. Vajon hogy történhetett? Erre Peter keresi a választ!
 
Reklámbarátok (Viasat 3):

Keddtől látható a sorozat, melyben két barát kalandjait követhetjük nyomon. Mason (Eric McCormac) és Conner (Tom Cavanagh) együtt dolgoznak egy reklám ügynökségnél. Nagyon jó barátok, de Masont előléptetik. Vajon változtat-e a főnök-beosztott viszony a barátságon?

 
Sok szerencsét, Charlie! (Disney Chanel):

Szombaton mutatják be ezt a családi vígjátéksorozatot. Én ezt várom a legjobban. Hetek óta fut a promója és nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Kicsit emlékeztet egyik gyerekkori nagy kedvencemre a Bír-lak-ra. Legalábbis az előzetesek alapján. De hogy miről is szól?
A Duncan-ékhez új családtag érkezik, egy kisbaba. Ő Charlotte, azaz Charlie. A szülők újra dolgozni kezdenek, és a többi (számszerint három) gyerekük segítségét kérik Charlie „nevelésében”. A tinédzserek a maguk sajátos felfogásában kezdik gondját viselni a rakoncátlan kishölgynek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr782078905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása