Még csak márciust írunk, de már megvan az év egyik legjobbb lélektani thrillerje
2017. március 04. írta: redbandita

Még csak márciust írunk, de már megvan az év egyik legjobbb lélektani thrillerje

Alig jutnak a szóhoz a kritikusok a Tűnj el! azaz a Get Out (magyar premier április közepén várható) című filmmel kapcsolatban: nehezen találják a megfelelő szuperlatívuszokat. A produkció egyetlen negatív értékelést kapott a Rottentomatoes kritikai portálon, így nem 100, hanem „csak” 99 százalékon áll. A film a mozipénztárakban is szépen teljesít, egy hét után több mint 33 millió dollárt termelt.

15977305_1827091310892521_167999835537112330_n.jpghttps://www.facebook.com/GetOutMovie/

A történet szerint egy fiatal pár, a fehér Rose és a fekete Chris elutaznak vidékre a lány szüleihez, hogy a fiú bemutatkozzon. Minden szépen indul, ám Chrisnek egyre gyanúsabbak a szülők és időközben megérkező barátaik, míg olyan rémálom veszi kezdetét, ami minden képzeletet felülmúl. A kritikusok kiemelik, hogy Jordan Peele forgatókönyvíró-rendező mesterien ötvözi a horror, a vígjáték és a szó szerint húsbavágó társadalomkritika elemeit, szórakoztat és elgondolkodtat, miközben a frászt hozza a nézőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8412317393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása