Az élet csajos oldala - 2 Broke Girls 4. évad
2016. január 13. írta: redbandita

Az élet csajos oldala - 2 Broke Girls 4. évad

Szinte az egész évad egy bizonyos esküvő körül forog, no nem kell megijedni nem Max vagy Caroline megy férjhez. Ők inkább karriert építenek, saját üzletüket picit háttérbe szorítva munkát vállalnak egy neves kávézóban. Poénokban most sem lesz hiány, a szarkazmus most is remek eszköz a szórakoztatásra, de nekem egy picit laposabb volt, mint a korábbi évadok.

600x600bb-85.jpg

A harmadik évad végén bejelentkező menyasszony, akit Lindsay Lohan alakított még ebben az évadban is szerepet kapott. Állandó variálása lassan sírba kergeti a lányokat, főleg Max viseli nehezen, hogy sokadik tortáját süti a hölgy számára, aki mindig változtat valamit. Ráadásul a végén úgy tűnik, hogy talán az esküvő is elmarad. De nem ez az az esküvő, ami szinte az egész évad alapját adja, hanem Sophie (Jennifer Coolidge) és Oleg esküvője (Jonathan Kite).

106087_wb_0093b.jpg

De ne szaladjunk ennyire előre... Rögtön az évad elején egy nagyágyú látogat el Max házi cupcake üzletébe, egy olyan celeb, akit egyébként folyamatosan savaztak a sorozatban. Ő Kim Kardashian. 

2-broke-girls-season-4-premiere-guest-stars-kim-kardashian-whre-watch-live-stream-online.jpg

Max ebben az évadban is pasizgat, először egy olyan srác akad az útjába, akiről kiderül, hogy DJ, ami akár menő is lehetne, csak az a baj, hogy egy biozöldségboltban... 

Caroline majdnem kinyírja Han kis kedvencét, egy halat. Na ez viszont tényleg jó epizód volt. 

Max anyja csomagot küldd a lánynak, gyerekkori maciját, de ő nem hagyja magát megvesztegetni. Kiderül, hogy biciklizni sem tanította senki, így Caroline úgy dönt majd ő megtanítja Maxet. Főleg azért, hogy ezután házhoz szállítást is vállalhassanak. Később elmennek egy előadásra, ami majdnem közös üzletük, sőt barátságuk felbomlásához vezet.

2-broke-girls-and-the-brand-job.jpg

A lányoknak pénzre van szükségük, Caroline úgy gondolja jövedelmező lenne kiadni a lakásukat egy egy este erejéig. A hirdetésre jelentkezik is egy csapatnyi modell. Később egy kisebb kölcsönt vesznek fel, amiből jópofa pólókat gyártanak. A business ekkoriban egész jól megy.

105527_d0523b.jpg

Időközben Sophie próbálja folyamatosan tesztelni vőlegényét, biztosra akar menni. Ennek a dolognak is köszönhetünk poénokat. Oleg és Sophie összeköltöznek a lányok feletti lakásba, ami további bonyodalmakat okoz, hiszen nem túl halkak. Egyszer még egy bowling golyó is majdnem Caroline nyakába esik.

Sophie az esküvő lázában ég, felkéri Max-et koszorúslánynak, aki ezt kezdetben nem akarja, de aztán vállalja.

girls.jpg

Végül a dolgok bonyolódnak és Caroline is koszorúslány lesz. Elég rosszul viselik, ugyanis Sophie ízlése nagyon nem hasonlít az övékre, de ezt nem oszthatják meg vele, hiszen mégis csak ő az ara.

2b7a626309fd806e4fa6924b3fc6bf0b-2225140-512-341.jpg

Kiderül, hogy két középiskolás csaj ellopta Max polójának ötletét, és borsos áron árulják egy belvárosi butikban. A lányok mindent megpróbálnak, hogy bebizonyítsák a lopást, de nem megy könnyen. Végül Han segít nekik.

Max és Caroline munkát vállalnak egy menő Manhattan-i kávézóban, ez azért is jó, mert mindketten nekik is tetsző feladatokat kapnak. Max süthet, míg Caroline menedzseri feladatokat vállal. A baj akkor kezdődik mikor képbe kerül egy nagyon fiatal, nagyon helyes srác, akinek egyikük nem tud ellenállni. Pedig a főnöknő határozottan tiltja a munkahelyi kapcsolatokat.

2-broke-girls-and-the-high-hook-up-season-4-episode-17-10.jpg

Nasht idővel kirúgják, de Max munkát szerez neki Han-nál, sőt a lakásba is befogadja. Ennek Caroline nagyon nem örül mindaddig amíg rá nem jön, hogy a fiúban egy potenciális modell veszett el, akit ő menedzselhetne.

2-broke-girls-and-the-look-of-the-irish-5.jpg

Oleg és Sophie nagy vállalkozásba fognak, az esküvő előtt harminc napos cölibátust fogadnak meg. Szerintetek sikerül nekik?

Max és Caroline új feladatot kap, a repülőtéren nyithatják a kávézó új üzletét. Ennek kezdetben örülnek, de aztán már kevésbé...

2854266c01937f22a_w.jpg

Ám ennek köszönhetően még időben megszerzik Sophie menyasszonyi ruháját. Az esküvő körül akadnak még bonyodalmak, de a szezonfináléban végre sor kerül rá!

2-broke-girls-season-4-episode-22-finale-v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr458257976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bukszindeksz 2016.01.14. 06:20:06

A suliban, 11 évesen pont ilyen stílusban, felsorolásszerűen meséltük egymásnak az előző este látott Csillagok Háborúja sztoriját.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.01.14. 12:39:50

Szerintem a harmadiknál jobb volt.
süti beállítások módosítása