Kispályás szerelem - Playing For Keeps [2012] - Mindenki Gerryt akarja!?
2014. július 21. írta: redbandita

Kispályás szerelem - Playing For Keeps [2012] - Mindenki Gerryt akarja!?

A hőségben jól esik egy kis limonádé, nem? Nekem vasárnap este jól esett egy kis limonádé mozi film Gerard Butler főszereplésével. A film csupa nagynevű, kis túlzással mondhatni, hogy dívákat vonultat fel: Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones, vagy Jessica Biel, és mindegyikük szíve a charme-os exfocistáért dobog.
Figyelmeztetés! Catherine Zeta-Jones arca ijesztően ki van simitva, csak erős idegzetűeknek ajánlott! 

Playing for Keeps_2D_HU.jpgPro Video Film & Distribution

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Tipikus csajos film, ami ilyen melegben különösen ajánlott, habár főszereplőnk Gerard Butler valószínűleg a hölgyek nagy részének testhőmérsékletét csak még tovább emeli. Itt is minden kertvárosi anyuka érte rajong, főleg mivel szingli, főleg mivel ő lesz a helyi gyerek focicsapat kapitánya, főleg mivel egykoron még Beckhammel is együtt focizott, főleg mivel brit charme-jának senki sem tud ellenállni!

PTF_01070.jpgPro Video Film & Distribution

A filmet az a Gabriele Muccino rendezte, aki korábban A boldogság nyomábant, Az utolsó csókot vagy a Hét életet. Ez már bizonyára előre jelzi, hogy ha nem is százas, de egy pár darab papírzsepit mindenképp érdemes előkészíteni, főleg ha az apukád okozott már csalódást, ha volt férjed okozott már csalódást a gyerekednek, főleg ha csalódtál már pasiban...

Stacie (Jessica Biel) utóbbi két kategóriába is beletartozik, így várhatjuk, hogy nála előbb vagy utób, de eltörik a mécses. Amúgy meglepően sokáig ellenáll egykori szerelmi, volt férje charme-jának, még akkor is, mikor az nyíltan vállalja érzelmeit. Le a kalappal a hölgy előtt! Én valószínűleg nem tudnék egy Gerry-hez hasonló karakternek túl sokáig nemet mondani. Stacie azonban a fia. Lewis (Noah Lomax) érdekeit tarja leginkább szem előtt... Nem bízik már egykori férjében, inkább a biztonságot választaná, ezért is készül hozzámenni jelenlegi párjához (James Tupper).

PTF_01653_R.jpgPro Video Film & Distribution

George (Gerard Butler) karrierje kettétörik egy váratlan sérülés miatt, ahogyan lenni szokott az út innentől lefelé vezet, és csakhamar mindent elveszít... Nemcsak hírnevét, hanem lakását, családját, feleségét, kisfiát, pénzét. Most talán kap az élettől egy második esélyt, hogy legalább kisfia szeretetét újra magáénak tudhassa. Megkapja ugyanis a fiú csapatának edzői munkáját, és így legalább ők ketten több időt tölthetnek együtt. Nem mellesleg a csapat is talán egy hozzáértő szakember kezébe kerül, amire még eddig nem volt példa.

PTF_03233.jpgPro Video Film & Distribution

A kisvárosban sok a magányos anyuka, akik szép lassan(?) mind szemet vetnek az edző bácsira, a férfi pedig ki is használja a helyzetet és mindannyiukat megkaparintja egy egy éjszakára. Az egyikük (Catherina Zeta-Jones) még egy munkalehetőséget is felajánl neki, vagy legalábbis George elmehet egy a nő által intézett meghallgatásra.

PTF_04691.jpgPro Video Film & Distribution

George nem titkolja, hogy szíve szerint mégis inkább az exével melegítené fel a káposztát, de mind mondottam a hölgyemény rendkívül sokáig ellenáll a férfinak. George és kisfia kapcsolata rendkívül labilis, hol egy picit közelebb kerülnek, hol megint összekapnak. A fiú végül mégis megkéri apját, hogy többé ne hagyja el őt, de mi van, ha a férfinek új városba kell költöznie. Mit válasszon inkább a karriert vagy a családját? Nehéz döntés... 

PTF_04086.jpg

Pro Video Film & Distribution

Jó kis film, egészen jól megírt történettel, nagy sztárokkal. De! Ahogyan fent is írtam Catherina Zeta-Jones elképesztően érdekes... Alig lehet ráismerni, talán egy picit túlzásba vitte mára az arcplasztikát, nem?

PTF_02329.jpgPro Video Film & Distribution

A másik észrevételem Dennis Quaid, aki felett nagyon eljárt az idő, őt is alig lehetett felismerni, úgy néz ki ebben a filmben, mint egy kiégett playboy, elég félelmetes...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr556529713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása