Így jártam anyátokkal - How I Met Your Mother 2. évad
2013. október 23. írta: redbandita

Így jártam anyátokkal - How I Met Your Mother 2. évad

Bár Amerikában most startolt el a legújabb, 9. évad én még teljes elmaradásban csak a másodiknál járok. Pedig az első szériáról jó rég beszámoltam már, és az tulajdonképpen tetszett is. Csak sok más sorozat is van amiket nagyon szeretek és marha nehéz mindenre ugyanannyi időt szakítani, főleg azokban az időkben mikor úgy rákattanok egyre. Ti hogy vagytok ezzel? Na mindegy elhatároztam, hogy a következő hetekben minél több félbehagyott, vagy elhanyagolt sorozatommal haladni fogok.

how_i_met_your_mother_season_2_dvd.jpg

Az évad 22 részből állt, és eredetileg 2006 ősze és 2007 májusa között került adásba. Olyan vendégszereplőkkel, mint

  • Lyndsy Fonseca - Ted lánya
  • David Henrie - Ted fia
  • Christine Rose - Ted anyja
  • Michael Gross - Ted apja
  • Wayne Brady - Barney testvére
  • Lucy Hale - Robin húga
  • Meagan Fay - Lily anyja
  • Bob Baker - saját magát alakítja, no meg Barney "apját"
  • David Burthka - Lily exe a gimiből
  • Candice Accola pedig a 21. részben kapott egy mini szerepet

tumblr_lh7pv3IBgH1qgjvrso1_500.jpg

Ted Mosby (Josh Radnor)

Nagyon úgy tűnt, hogy Ted talán már meg is találta a mindig emlegetett feleségét, és gyermekei anyját, hiszen végre összejött régen kiszemelt szíve hölgyével, Robinnal. Talán nem lövök le túl nagy poént, hiszen úgy száz éve ment ez az évad, ha elárulom kapcsolatuk mégsem lesz túl tartós, de nem egymás iránti érzéseik miatt, hanem jövőbeli terveik miatt. Ésszerű döntést hoznak, azt gondolom, bár minden pár még időben rájönne az ilyen dolgok fontosságára, akkor nem lenne annyi veszekedés, gyűlölködés. Tednek azzal is meg kell birkózni, hogy szülei útjai ketté váltak, sőt anyjának már új párja van.

blue19.png

Ted a munkájában is egyre sikeresebb, bár főnökével azért többször is meggyűlik a baja, de őt magát is előléptetik. Sőt úgy fest, hogy sor kerülhet első igazán önálló projektjének megvalósulására is.

Bryan-Cranston-Igy-jartam-anyatokkal.jpg

Marshall Eriksen (Jason Segel)

Marshall nagyon de nagyon nehezen heveri ki Lily lelépését, hónapokig csak kesereg, barátai pedig azt sem tudják hogy próbáljanak a kedvében járni. Mindenki a maga módján próbálja felvidítani, Ted és Robin tényleg nagyon türelmesek vele, de egy idő után elszakad a cérna náluk is. Megértem.

Aztán Lily visszatér, és végül megoldódik minden hálistennek, mert Marshall és Lily tényleg nagyon jópofák együtt. kicsit ugyan nyálasak, de mégis cukik és valóban bárki láthatja, hogy egymásnak valók. Nagy lépésre szánják el magukat.

03.jpg

Lily Aldrin (Alysson Hannigan)

Juuuuj először nagyon mérges voltam Lilyre ebben az évadban: először ugye azért amilyen formában kilépett egy több éves kapcsolatból, összetörve egy őt valóban szerető férfi szívét. Aztán még idegesítőbb volt amikor visszatért és azt várta, hogy minden ott folytatódjon ahol abba maradt, mintha meg se történt volna az a pár hónap. Persze valahol érthető volt a döntése, vagy megijedése, de a dolog lebonyolítása nem volt túl korrekt.

how_i_met_your_mother_waiting_tables_season_2.jpg

Végül persze helyre áll a dolgok rendje, sőt az esküvőre is sor kerül, bár az is eléggé sajátos :)

Robin Scherbatsky (Cobie Smulders)

Robin talán maga is meglepődik azon, hogy milyen közel kerül a szívéhez Ted, sőt kimondja azt a bizonyos szót, amiről azt gondolja, hogy sosem fogja. Aztán mégis elromlanak a dolgok, előkerül egy gyűrű és sor kerül egy beszélgetésre... Fény derül Robin sötét titkára a múltból, ami felfedi miért utálja a plázákat :)

Something_blue_-_barney_worried.png

Barney Stinson (Neil Patrick Harris)

Barneynak több új oldalát is megismerjük ebben az évadban. Persze még mindig a legfontosabb számára a csajok becserkészése, de mégis többször előkerülnek belőle érzések is (gondoljatok arra a részre, mikor a testvérét várja, vagy mikor "apjával" találkozik a vetélkedőben, vagy az esküvőre). No meg azt is megtudjuk, hogy remek barát, még ha ezt szereti is eltitkolni.

012.png

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr455589501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása