Dögölj meg John Tucker - John Tucker Must Die [2006]
2013. szeptember 02. írta: redbandita

Dögölj meg John Tucker - John Tucker Must Die [2006]

Majdnem minden suliban van egy srác akiért bomlanak a csajok, akiről szinte mindenki tudja már, hogy nem jó kikezdeni vele, hiszen előbb vagy utóbb, de biztosan összetöri az ember lányának szívét. Szerintem majdnem mindannyian ismerünk ilyen pasit, nem igaz? Nos ennek a filmnek a főszereplője is ilyen, de a sztori arról szól, hogy három exe összefog, hogy bosszút álljanak vagy legalább megleckéztessék Johnt. Azért a címet nem kell ám szó szerint venni nem egy véres krimiről van szó, hiszen akkor nem is került volna a heti tinifilmes listánkra. Ajánlani merem minden olyan csajszinak, hölgynek, akinek valaha törte már össze a szívét egy hímnemű egyed!

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

john_tucker_must_die_ver2.jpg

A férfi főszereplőnk ismerős lehet több kisebb filmes szerepből, vagy a Született feleségekből, ahol Eva Longoria azaz Gaby szűrte össze a levet a kertészükkel, na ez a kertész volt a mi John-unk vagy igazi nevén Jesse Metcalfe. Legutóbb pedig az új Dallasban tért vissza, mint Christopher Ewing. Ebben a filmben a HVCs-t alakítja az a helyi menő csávót, az iskola Don Juan-jat, John Tuckert. Ő a kosár csapat kapitánya és persze a kiscsajok álompasija, akinek kb semmit sem kell tennie és a lányok csak úgy zsonganak körülötte. Ezt persze ő ki is használja szépen, szinte minden este/héten/hétvégén új hölgyeménnyel randizik. Persze hülye lenn, ha nem használná ki a helyzetet...

Lehet, hogy sokaknak unszimpatikus dolog, hogy ennyi csaj szívét összetöri, játszadozik sok tini érzéseivel, de lássuk be a hölgyek is hibásak, mivel jól tudják John milyen mégis elmennek vele, aztán sírnak mikor a fiú továbbáll. De pont ezért szeretjük a rosszfiúkat, nem?? Mindig azt hisszük, hogy majd miattunk megváltozik, hogy velünk biztos nem teszi meg...

John nagyon cseles, így egyszerre három barátnőt is kéznél tart, és azokat különböző hááát kasztokból választja, hogy még könnyebb legyen a titkolózás. Ez tulajdonképpen tök jó kis terv lenne, csak az a baj, hogy a csajok mégis tudomást szereznek egymásról. Először egymás torkának ugranak, de aztán egy "ismeretlen" azaz Kate (Brittany Snow) tanácsára inkább összefognak a fiú ellen. A Kate-et alakít szőke lány ismerős lehet pl. a Gorilla bácsiból, vagy a Kés/alattból, legutóbb pedig a Tökéletes hangban szerepelt.

JT-134.JPG

A film rendezője, Betty Thomas nagyon jól válogatta össze a három fő karakterhez a három színésznőt. Az okoskát, Arielle Kebbel játssza, akinek nem ez volt az első és nem is az utolsó tini karaktere pl. szerepelt az Amerekai Pite negyedik részében, vagy az Aquamarine-ban is, legutóbb pedig a Gondolkozz pasiaggyal című vígjátékban. Carrie azaz Arielle látszólag semmiben sem hasonlít John-hoz, talán inkább pont az ellenkezője: jó tanuló, sőt kitűnő, az iskolatanács elnöke, az iskolaújság szerkesztője stbstb.

Dogolj-meg-John-Tucker--12891.jpg

Aztán ott van a kissé butácska, szinte csak a külsejével foglalkozó pompomlány, pontosabban a csapat kapitánya, szóval ilyen szempontból pontosan megfelelő kiegészítése John-nak. Heather-t amúgy az énekesnő Ashanti alakítja.

2006_john_tucker_must_die_004.jpg

Végül akkor a harmadik lányról, az én kedvencemről, a Tuti Gimi sztárjáról is beszéljünk egy kicsit. Beth azaz Sophia Bush az a csajszi a suliban, aki nagyjából minden menőbb vagy jóképű, vagy jótestű fiúval kapcsolatba kerül. De emellett igazi egyéniség, igazából nem is értettem, hogy John hogy tudta tőrbe csalni.

1178448270.jpg

A három lány kiegészülve az újonccal, Kate-el mindenféle számunkra vicces, de John számára inkább cikis fortélyt kitalál, de érdekes módon a fiú szinte mindenből jól jön ki... Sőőőt még a népszerűsége is egyre nagyobb, ám ekkor ördögi terv születik a csajok fejében!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr765488958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása