Premierfilmek az első héten
2013. január 03. írta: redbandita

Premierfilmek az első héten

2013 rögtön három filmmel indul, és az egyikben egy öregfiú(?) megint akcióhőssé válik:

nUXai1TIEZOL7KbW.jpg

A lehetetlen - The Impossible

Maria (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) és három fiuk a téli szünetet idejére érkeznek Thaiföldre, hogy néhány napot a trópusi paradicsomban töltsenek. December 26-a reggelén, amikor a család épp a medence körül pihen az előző esti karácsonyi ünneplés után, rémisztő dübörgés szakad fel a föld belsejéből. Maria megdermed a félelemtől, és kis idő múlva hatalmas fekete vízfal hömpölyög felé.

Jack Reacher

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: "Kerítsék elő Jack Reachert!" Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher (Tom Cruise) egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

Pasiból lett férfi - The Almost Man

Henrik egy 35 éves pasi, aki még mindig a középiskolai osztálytársaival bulizik, akárcsak a húszas évei elején. Még mindig az anyukája gondoskodik róla, akárcsak gyerekkorában. De most, hogy a barátnője gyereket vár Henriknek rendes munka után kell néznie és visszavenni a szórakozásból, el kell kezdenie felnőttként viselkedni. A hirtelen elvárás azonban előre nem látható problémákat okoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr585029101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása