A végzet ereklyéi - főszereplők
2012. augusztus 11. írta: enbee

A végzet ereklyéi - főszereplők

Valahogyan belekeveredtem ebbe az osszunk-meg-híreket-a-készülő-végzet-ereklyéi-filmről örvénybe, és nem tudok kiszállni. Meg ha ki tudnék sem lenne most már ildomos. Azt hiszem. Viszont jó hír, hogy a premierig - ezt a posztot leszámítva - már csak kétszer áll szándékomban jelentkezni ebben a témában: egyszer az elkészült plakáttal, majd pedig a trailerrel. És hogy mi a mai apropó? Megvan a teljes főszereplő gárda! A film hivatalos honlapján a karakterek képein kívül még nincs nagyon fent infó, de még egy év van a premierig, szóval van idő anyagot feltölteni. Nyilván így is lesz. Na de nézzük akkor végig a listát:

jace-clary-simon.jpg

alec-magnus-izzy.jpg

valentine-jocelyn-luke.jpg

hodge-bjere.jpg

pangborn-mdoro-blackwell.jpg

Nem közvetlenül ide tartozó hír, hogy a Pokoli szerkezetek trilógiából manga készül. Jó, ezt mondjuk tudni lehet tavaly október óta, de a májusi kis ízelítő után most nyilvánosságra került az első kötet hivatalos borítója is. Az angyal október 30-tól vásárolható majd meg, A herceg 2013. szeptemberében, A hercegnő pedig 2014. májusában fog megjelenni. A tervek szerint.

A Baek Hye Kyung rajzaival illusztrált történet kiadásról a Yen Press gondoskodik.

ClareBaek_TheInfernalDevicesV1_TP.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr254698572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása