Csillag Születik '12 - 3. élő show
2012. május 05. írta: enbee

Csillag Születik '12 - 3. élő show

Az idei Csillag Születikben már csak nyolcan voltak talpon, egészen tegnap estig, amikor a zsűri véleménye és a nézői szavazatok (ami ugye nem feltétlenül egyezik meg sem a ti, sem pedig az én véleményemmel) alapján kettővel fogyatkozott a létszám. Nézzétek végig, kik mivel lepték meg Magyarországot szombat este, aztán ne féljetek megosztani a véleményeteket. De azért csak kíméletesen.

Babos Richárd és Dósa Krisztián

In Diretta

Juhász Marci

Mészáros János Elek

Németh Zoltán "plaZma"

Quantum XXL

Szirota Jennifer

The Immigrants

Kezdjük a számokkal: a legkevesebb pontot a zsűritől plaZma és az In Diretta kapta (26-26), a legtöbbet pedig a Quantum XXL (33, Puzsértól 8!). A nézők az In Diretta esetében valószínűleg egyet értettek a zsűri véleményével, így az együttes búcsúzott a Csillag Születiktől, a másik kieső viszont nem a rapper fiú, hanem a The immigrants volt (pedig őket a zsűri elég jónak értékelte, 31 pontot kaptak).

Nem meglepő módon nálam nem ők lettek volna a búcsúzók, hanem a Prügyi duó-Szirota Jennifer-Mészáros János Elek trióból valakik, hiszen ők azok, akik az előadáson kívül mást nem nagyon tettek-tesznek hozzá a teljesítményükhöz. Ezzel szemben a többiek ugye saját szerzeményekkel, vagy legalább újra hangszerelésekkel álltak elő most is, és az előző adásokban is. Elhiszem, hogy az említett hármasnak is sok munkája fekszik abban, hogy így énekelnek, de most tényleg ezt hasonlítsuk össze a saját dalokkal/koreográfiákkal? Karaokézni lehet menni az X-Faktorba.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr794490814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása