New Girl 1X09 The 23rd
2012. február 19. írta: redbandita

New Girl 1X09 The 23rd

Elérkezik a Karácsony, amire mindannyian máshogy készülnek. Schmidtnek a céges bulin kell helyt állnia, Nicknek időben haza kell érnie, Jessnek pedig meg kell találnia a megfelelő ajándékot a párjának. Ám ahogy már megszokhattuk minden a feje tetejére áll és semmi sem úgy sikerül, ahogy kellene...

Számomra teljesen ismeretlen okból a fiúk görkoriznak a lakásban és eközben arról beszélgetnek, hogy kinek milyen az ideális Karácsony és/vagy mivel töltik idén az ünnepet. Scmidt (Max Greenfield) mindenkit meghív a céges bulira, ahol nagy meglepetés éri a lakótársakat. Éppen Nicket (Jake M. Johnson) akarják görkorizni tanítani, amikor Jess (Zooey Deschanel) beront, hogy azonnal segítsenek ajándékot választani, Paulnak (Justin Long).

Jess nincs könnyű helyzetben, mivel még csak egy hónapja vannak együtt, így nem akar túl nagy ajándékot venni, inkább valami vicceset, ami azért romantikus is. Nick segít neki az ajándékválasztásban, és teljesen érthetetlen módon egy rendkívül furcsa ajándékkal lepi meg Pault. A fiú egyébként egy bécsi utat ajándékoz, és két koncertjegyet, de ami ennél is nagyobb ajándék (lehetne) az a bizonyos Sz betűs szó. De Jess nem szerelmes, így nem tudja viszonozni, ezért kicsit esetlenül a Köszönöm-öt mondja...

Napközben Schmidt ellátogat Cece (Hannah Simone) fotózására, ahol egy speciális ajándékot ad neki. Azt nem tudja azonban, hogy a lánynak már van barátja (Stephen Amell).

A bulin aztán minden a feje tetejére áll: Nick véletlenül elmondja Paulnak, hogy Jess nem szerelmes... Schmidt, a szexi Mikulás fellázad a főnöke ellen, Cece rájön, hogy a barátja egy bunkó, Winston (Lamorne Morris) pedig megismerkedik egy kisfiúval és annak anyukájával. 

Az este összegzése: Nick lekési a gépet, Jess és Paul szakítanak...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr464135049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása