Remake készül a Sebhelyesarcúból
2011. szeptember 24. írta: redbandita

Remake készül a Sebhelyesarcúból

Nagyon úgy fest, hogy az Universal Pictures óriási merényletet készül elkövetni a filmkedvelők ellen. Hozzányúl egy igazi klasszikushoz. Nagyon félek, hogy ez megint egy rosszul sikerült dolog lesz. Ti mit gondoltok?

A Sebhelyesarcú című film említése kapcsán, szerintem sok embernek az Al Pacino főszereplésével készült 1983-as gengszterfilm jut eszébe. Pedig már az is egy remake volt, az eredeti még a harmincas években készült. Abban az első verzióban Tony Montana olasz származású és Chicagoban vállal munkát, addig a második verzióban Montana kubai származású és Miamiban "dolgozik". 

Az Universal már felkérte Marc Shmugert producernek, a társa pedig Martin Bregman lesz, aki a 83-as verzión is dolgozott. Ez az új Scarface egyébként nem akar majd hű lenni az elődeihez, csak annyiban, hogy egy bevándorló meg akarja valósítani az amerikai álmot.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr983245600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása