Hellen Mirren nem elégedett
2011. szeptember 03. írta: redbandita

Hellen Mirren nem elégedett

Napjaink egyik legünnepeltebb színésznője, Oscart is nyert, 65 évesen megválasztották az Év Legjobb Testének, mégsem teljesen elégedett Helen Mirren. A sok drámai szerep után több vígjátékban szeretne játszani. "Úgy szoktam mondani, az ember akkor fejezi be szépen az életét, ha nevetve táncol a sírba" - mondta a fanyar humoráról híres sztár.

A színésznőre valóban ráfér egy vidám szerep, legújabb filmjében, Az adósságban (hazai bemutató november 17.) ugyanis izraeli ügynököt alakít, akinek fiatal korában egy náci háborús bűnöst kellett elfognia jóval a világháború után, Kelet-Berlinben. A karakter minél hihetőbb megformálása érdekében Mirren ellátogatott az egykori buchenwaldi koncentrációs táborba is. "Át akartam érezni, milyen indulatok kavaroghatnak egy Moszad-ügynökben, akinek több hozzátartozóját is elpusztították a vészkorszakban" – magyarázta a színésznő. Az általam játszott Rachel Singer kemény nő, éppen ezért kerül be abba a titkos kommandóba, amelynek a náci tömeggyilkost kell elfognia. Csakhogy neki is vannak érzelmei, és éppen ebből lesz gond, miután a Birkenaui Sebészt sikerült elkapniuk.

Forrás: UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr953198875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása