enbee 2011-es pasimustrája
2011. augusztus 01. írta: enbee

enbee 2011-es pasimustrája

Hát nem mondom, hogy egyszerű volt csak öt kedvencet összeszedni, olyan pasikat kellett kihúzni a bővebb keretből, mint Sammy Winchester (Odaát), Michael "Muppet" Sandrelli (Rush - A hajsza) és Julian Baker (One Tree Hill). Azért azt hiszem, sikerült igazságos döntést hoznom :]

5. Steve McGarrett (Alex O'Loughlin)
A macho pasik egyik mintapéldánya Steve McGarrett, a Hawaii Five-O nyomozója. Eredetileg katona, de Hawaii-ra hazatérve a kormányzó kérésére egy speciális csapatot hoz létre a rendőrség keretein belül, és tulajdonképpen szabad kezet kap a dolgok intézésében. Szükség is van a liberális szabályokra, mert hát McGarrett eléggé önfejű. De nem baj, így szeretjük. Pláne, amikor a pólója rátapad a felsőtestére, az ujjából pedig kikandikál az izmos bicepszén figyelő tetoválása.

4. Seeley Booth (David Boreanaz)
A Bones-t néző nők 95%-a szerintem szerelmes Booth-ba. A többiek meg csak erősítik ezt a szabályt! A PopKultos lányok körében is népszerű, szóval nem is tudom, van-e értelme nekem is írni róla valami kis élmény beszámolót.

3. Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler)
A Gyilkos elmék zsenije az oka annak, hogy a geek az új pink. De tényleg! Főleg, amióta rövidebbre vágatta a haját! Reid persze szuper okos (fotografikus memória rulez), picit naív, de a szíve helyén van, és elég nehéz megingatni. Azért a bizalommal picit hadilábon áll.

2. Eric Northman (Alexander Skarsgård)
Eric az egyetlen oka annak, hogy nézem a True Bloodot. Az ezer éves viking a szokásos vámpír erőkön kívül még gazdag, határozott, kegyetlen és számító is, egy igazi rosszfiú. A lányok meg szeretik az olyat.

1.Tim Riggins (Tyler Kitsch)
Első pillantásra Tim is rosszfiú, de igazából csak lemondott arról, hogy bármit is el fog érni az életben. Így hát kiélvezi az életet: focizik (amit nem vesz túl komolyan), iszik, csajozik. Ő az a fajta pasi, akit a nők rendszeresen meg akarnak menteni. Na nem mintha én nem szívesen vállalkoznék a feladatra :]

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr353118093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása