Sas Tamás rendezi a világ első 3D-s romkomját
2011. július 30. írta: redbandita

Sas Tamás rendezi a világ első 3D-s romkomját

Magyar-amerikai-orosz közös produkcióban forgatja a sikergyáros Sas Tamás a Magyarországon blockbusterként elhíresült „S.O.S szerelem” című film alapjából írt új romantikus vígjátékát. A direktor, aki most producerként is jegyzi az új filmet, ismét nagy dobásra készül! Romantikus vígjátékában olyan sztárok szerepelnek, mint a földkerekségen mindenütt ismert Daryl Hannah, a Titanicból emlékezetes „rosszfiú” Billy Zane és mintha Tom Cruise is feltűnne az új produkcióban…

Fórum Hungary 

© N. Walter Áron

Hollywoodban nem most figyeltek fel az egyik legnézettebb hazai rendező munkáira, hiszen néhány éve a „Szerelemtől sújtva” már igen nagy elismerést vívott ki azzal, hogy a Los Angeles Times a „hónap legjobb idegen nyelvű filmjének” választotta Sas párkapcsolati thrillerét.

A további főszerepekben két feltörekvő, fiatal amerikai színész C.J Thomason és Christine Kelly láthatók. Már mindketten ott vannak az álomgyár előszobájában kisebb, de jelentős debütjeik után talán éppen ez a forgatás alapozza meg számukra az utat a hírnév felé. Maxim szerepét egy fiatal orosz színész Jevgenyij Stichkin alakítja.

Az akcióelemeket sem nélkülöző produkcióban további főszerepeket kaptak a hazai közönség kedvencei, a sármos Hujber Ferenc, a mostanában színészként is egyre sikeresebb producer-rendező Árpa Attila és a csodaszép Kovács Patrícia, valamint Hevér Gábor és Szinetár Dóra.

Akinek még az imént felsorolt nevek sem hozzák meg a kedvét, annak elárulom, hogy az S.O.S. Love! a filmtörténet első 3D-ben nézhető romantikus vígjátéka lesz!

A szuperprodukció indulásának híre talán azért is kelthet nagy feltűnést, mert mint a rendező-producer elmondta, Magyarországon az utóbbi másfél-két évben kialakult filmszakmai helyzet miatt nem indulhattak el mozifilmek és ez a produkció sem kapott eddig egyetlen fillér állami támogatást sem.

Az S.O.S. Love! július közepétől forog Los Angeles-i, majd ezt követően augusztus végéig magyarországi helyszíneken. A hazai bemutatót december közepére tervezik.

Amit a történetről eddig tudni lehet…

„Mit kínál Önnek ügynökségünk? Romantikát szállítunk nagy sebességgel, bárhol, bármikor és bármilyen formában! Az első randevútól egészen a hálószobáig kísérjük Önt! Hívjon, segítünk! S.O.S Love!” Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mélyvízbe csöppennek, amikor megbízást kapnak egy orosz vállalkozótól egy hollywoodi sztár behálózására. 2011 nyara, a gazdasági válság a társkereső-ipart is elérte. Az S.O.S. LOVE! eddig oly sikeres és harcedzett csapata hosszabb ideje munka nélkül vegetál. A cég két tulajdonosa, Betti (Kovács Patrícia), szerelme, Marci (Hujber Ferenc) valamint Marci régi barátja, Ricsi (Árpa Attila) már a profilváltást fontolgatják a talpon maradás érdekében. Ezalatt Öcsi (Hevér Gábor) a rá jellemző hebrencs lelkesedéssel külföldi kuncsaftokra vadászik. Az SOS iroda reklámszövegét több nyelvre lefordítva szétküldi a neten, anélkül, hogy Marciéknak szólna.

Hamarosan meg is lesz az eredménye, bár nem egészen úgy, ahogy Öcsi elképzelte. Az irodájuk előtt a három fiút ijesztő körülmények között autóba tuszkolják és hamarosan egy gazdag orosz "maffiózó"fényűző házában találják magukat. Kiderül, hogy a szerető báty éppenhogy felserdült, elkényeztetett és hisztérikus húgának, Zoyának (Christine Kelly) szeretne kedveskedni egy apró ajándékkal. Ajándékul a lány rajongásának aktuális tárgyát, Jake Griffint (CJ Thomason) a fiatal és igen jóképű amerikai sorozatsztárt szemelte ki. Griffin éppen Fóton forgatja első rendezését, tehát a magyar cég neten érkezett ajánlata kapóra jön az orosznak.

Sajnos közben a forgatás az anyagi problémák miatt leállt, és a fiatal sztár visszautazott az Államokba, de sebaj, a melegszívű báty felajánl egymillió dollárt, ha hőseink utána utaznak és megszerzik imádott húgocskájának a férfit. Az, hogy milyen módon teszik ezt, magánügyük, de a költségeket természetesen állja. Rögtön a rendelkezésükre is bocsát egy komolyabb összeget, valamint kilátásba helyez egy "életveszélyes fenyegetést" is, ha mégsem sikerülne a dolog...

Azt hiszem egyelőre ennyi elég a spoilerezésből... Amit én egy kicsit sajnálok, hogy Csányi Sándor és Fenyő Iván (akik az S.O.S. Szerelem főszereplői voltak) nem szerepelnek az S.O.S. Loveban...

Hír forrása: Fórum Hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr513113073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása