Uma Thurman váltja Kidmant
2011. június 06. írta: redbandita

Uma Thurman váltja Kidmant

Új múzsát választott 2011-es kampányához a Schweppes: a mostanra csontsovánnyá fogyott és agyonplasztikázott Nicole Kidman után most Uma Thurman szerepel a reklámban. Bevallom én ennek nagyon örülök, mert lelkes Uma rajongó vagyok. A Kill Bill filmek kapcsán figyeltem fel rá évekkel ezelőtt és azóta rengeteg szerepben megnéztem. Kissé elfogult vagyok, az igaz, de azt gondolom Uma, azon ritka színésznők közé tartozik, akik nem karakterszínészek. Nem lehet beskatulyázni, mert sokféle szerepben megállta már a helyét. Láthattuk bérgyilkosként, anyaként, kosztümös filmben, maffiózók ágyasaként, mindegyik karakter bőrébe könnyedén belebújt és hitelesként hatott. Azt gondolom, hogy a Schweppes marketing és reklámszakemberei is, ezért választották Őt! A Tovább gomb után információt találtok, arról milyen híres rendező dolgozott a filmen és a plakátképekre is érdemes vetni egy pillantást!

A pikáns reklámot a híres amerikai fotográfus-rendező, David LaChapelle  készítette, aki korának egyik legtehetségesebb, ám egyben legellentmondásosabb divat- és művészfotósa. Szürrealisztikus megközelítése, melyben mindig van egy csipetnyi humor és érzékiség, erőteljes esztétikát vitt a Fred & Farid Agency által készített koncepcióba. Nos azt hiszem ebbe a reklámba sikerült ötvözni a humort, az érzékiséget és a szexualitást is.

A film megtekintése után az jutott eszembe, hogy Uma dívaként is megállja a helyét. Királynőként (talán istennőként) ül gyönyörű ruhájában, miközben egy tipikus lúzer, egy földi halandó próbálja interjúztatni. Először talán mi magunk is úgy gondoljuk a csodaszép szőkeség flörtölni próbál a foteljában idegesen fészkelődő riporterrel: ő bárhol, bármikor szereti, akár taxiban is. Sajnos a film nem egy tündérmese, így hamarosan kiderül, hogy a fiú mindent félreértett, Uma csak egy üdítőre invitálja.

Ha ez nem lenne elég megalázó szegény fiúnak, Uma rátesz egy lapáttal és megkérdezi: "Mit vártál?"

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr582963096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása