Lagzi randi - The Wedding Date [2005]
2011. február 20. írta: enbee

Lagzi randi - The Wedding Date [2005]

Az egyedülálló nők ciki-listáján egészen biztosan szerepel az esküvőkön való részvétel. Ott az a sok vendég, éppen ünneplik az ifjú pár szerelmét, és hát ki lehet a legjobb negatív példa, akivel dobálózni lehet? A szingli csaj. Na hát a Lagzi randi főszereplője, Kat pont ezt próbálja elkerülni.

Kat (Debra Messing) egy nem éppen ortodox módszert választ arra, hogy túlélje húgának, Amy-nek (Amy Adams) az esküvőjét: profit szerződtet. Egy profi eszkortot. Nick (Dermot Mulroney), a kísérője jóképű, sármos, megnyerő - olyan férfi, amilyenre minden nő vágyik. Már ha a foglalkozását nem nézzük. Az együtt töltött hét alatt a "pár" tényleg közel kerül egymáshoz, még a szex sem kavar be közöttük annyira, hogy megromoljon a "kapcsolatuk". Bonyodalom nélkül azonban elég unalmas lenne egy 90 perces romantikus vígjáték, úgyhogy had meséljek egy kicsit Jeffrey-ről (Jeremy Sheffield).

Nem is olyan régen, két évvel Amy esküvője előtt az Ellis család már készülődött egy lagzira: Kat ment volna hozzá ahhoz a férfihoz, akivel már hét éve együtt volt. Igen, ő Jeffrey. A pasi azonban csúnyán kiadta Kat útját, kavart egy kicsit Amy-vel, aztán őt is ejtette. Erről persze senki sem tudott, legkevésbé Amy vőlegénye, Edward (Jack Davenport). Akár feledésbe is merülhetne az egész mizéria, ha Kat nem akarná Nick segítségével bebizonyítani az exnek, hogy már továbblépett, illetve ha Jeffrey nem jött volna rá, hogy ő bizony szerelmes Amy-be. Amikor aztán borul a bili, a tartalma mindenkit beterít. Amy fúj Nickre, amiért a férfi elmondta a dolgot Katnek; Kat haragszik Nickre, amiért titkolózott előtte, és a húgára, amiért képes volt Jeffrey-vel lefeküdni; és persze Ed is dühös - Amy-re, Jeffrey-re, és leginkább magára.

A Lagzi randi egy nagyon biztonságos film. A készítők nem vállaltak semmi rizikót sem a történettel, sem a szereplőkkel, de még csak a zenével kapcsolatban sem. Ezért cserébe viszont olyan filmet kapunk, ami nem hagy bennünk hiányérzetet. Oké, a meseszerű utánérzés azért megvan, de ez nem gond, hiszen senki nem akar minket palira venni egy "valós történet alapján" snittel. Egy aranyos kis romantikus történet csajoktól csajoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr972675785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása