One Tree Hill - 803 - The Space in Between
2010. október 01. írta: enbee

One Tree Hill - 803 - The Space in Between

A harmadik epizód címdalát a sorozatnak sokat köszönhető egykoron volt Fall Out Boys énekese, Patrick Stump dolgozta fel. Az eredmény, hát fogalmazzunk úgy, hogy érdekes lett, de jónak konkrétan semmiképpen sem nevezném. Aki nem hiszi, járjon utána.


3. rész: Patrick Stump

A részben történik (The Space in Between): Quinn már magához tért, és egyre jobban van, de Clay állapota nem javul. Új vesére van szüksége ahhoz, hogy életben maradhasson, és Nate felajánlja a sajátját, annak ellenére, hogy ezzel véget érne a karrierje. Az orvosok megvizsgálják a pasit, de nem megfelelő donor. Clay eközben a "szellemvilágban" társat talál magának Will személyében, aki hozzá hasonló módon a világok között ragadt. Brooke helyzete is javulóban van, Victoria gondoskodik róla. Méghozzá úgy, hogy vállalja a felelősséget és börtönbe vonul! A másik főkolompos, Millie sokkal kellemesebb módon folytatja az életét: Mouth ágyában tölti az éjszakát. Nem olvasással...

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr182337503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása