Premierfilmek a 33. héten
2010. augusztus 11. írta: redbandita

Premierfilmek a 33. héten

Augusztus 12-től a mozikban:

Ezen a héten műfaját tekintve két teljesen különböző filmet mutatnak be! Az egyik egy kifejezetten gyerekeknek szóló magyar rajzfilm, a Bogyó és Babóca, melyben egy csigafiú és egy katicalány a főszereplő. Elsősorban kisgyerekes családoknak ajánlom! A másik film egy amerikai akcióthriller, melynek főszereplője Angelina Jolie! Salt ügynök a CIA-nak dolgozik, csakhogy fény derül valamire a múltjából, és a hajsza megindul!
 


Bartos Erika könyvsorozata óriási siker a kisgyerekek körében, 2008-ban és 2009-ben is az év gyerekkönyve lett! Most film készült belőle. A főszereplők Bogyó a csigafiú és Babóca a katica lány. A fim rendezője és producere M. Tóth Géza úgy nyilatkozott, hogy eredetileg egy TV sorozatot akartak gyártani Bartos Erika könyveiből. De tartottak egy próbavetítést ami annyira népszerű volt, hogy úgy döntöttek, mozivászonra viszik! A sorozatot 26 öt perces részből áll, amiből most 13 mutatnak be! Film megnézése közben újra gyerekekké válunk, és kisgyermekünket is nyugodtan elvihetjük a moziba! A kis rét, ahol a kis állatkák laknak gyönyörű, annyira színes, hogy az kortól függetlenül elkápráztat bárkit! Érdekesség, hogy a történet összes szereplőjének Pogány Judit kölcsönzi a hangját, de emellett a mesélő szerepét is betölti! Ami pedig a legimádnivalóbb, az egyértelműen a kis kuckók, amiben Bogyóék laknak!
 
 
20 éve nem készült a Bogyó és Babócához hasonló, magyar gyártású film!

Salt ügynök (Salt)

Angelina Jolie visszatér! Ezúttal szőkén! De neki ez is jól áll. Evelyn A. Salt kettős ügynök. Jelenleg a CIA ügynökeként dolgozik, de kiderül, hogy az oroszok alvó ügynöke is. Évek óta vár arra, hogy feladatot kapjon eredeti főnökeitől. Most eljött az ideje! Az orosz elnök az USA-ba látogat, Salt azt a feladatot kapja, hogy végezzen vele. Mikor a CIA-nál rájönnek, hogy Salt alvó ügynök el akarják kapni, de Salt megszökik. Persze azonnal a nyomába erednek. Salt-nak saját, illetve férje életét is kockára kell tennie ahhoz, hogy bizonyítson!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr752214637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása