Akció és dráma az HBO GO új sorozataiban
2019. június 21. írta: redbandita

Akció és dráma az HBO GO új sorozataiban

Június 15-én indult a Cinemax új sorozata, a Jett, amelynek alkotója, írója, rendezője és executive producere Sebastian Gutierrez (Gothika). A börtönből frissen szabadult, profi tolvaj, Daisy (becenevén: Jett) Kowalski (Carla Guggino) gyermeke születése után visszavonult, most azonban kénytelen visszatérni ahhoz, amihez a legjobban ért. Miután éppen csak sikerült végrehajtania egy veszélyes “utolsó” melót, könyörtelen, Jett képességeit saját céljaikra felhasználó bűnözők nyomására el kell vállalnia további megbízásokat is. Június 17-én startolt a Showtime új, 10 részes krimi sorozata, a Város a hegyen (City on a Hill), főszerepben a Golden Globe-díjas, Emmy-jelölt Kevin Bacon (Gyilkos hajsza), továbbá az amerikai színészkamara díjával kitüntetett Aldis Hodge (Underground).

image005_2.jpgVáros a hegyen

JETT

A Cinemax drámasorozatának kilencrészes évadának főszerepében Carla Gugino (TörésvonalSin CityKémkölykök-trilógia) látható, aki executive producerként is közreműködött a sorozat létrejöttében. A Jett-ben szerepel továbbá Giancarlo Esposito (Better Call Saul, Totál szívás – amelyért Emmy-díjra is jelölték) a nagy hatalmú bűnöző, Charlie Baudelaire szerepében.

VÁROS A HEGYEN

A Város a hegyen az 1990-es évek elején játszódik Bostonban, ahol erőszakos bűnözők tobzódnak a helyi bűnüldöző szervek hallgatólagos támogatásával, amelyeknél a korrupció és a rasszizmus a norma. A fikciós történetben a változás motorja a Brooklynból érkező kerületi ügyészhelyettes, Decourcy Ward (Hodge) lesz, aki meglepő módon szövetségre lép a korrupt, mégis tiszteletnek örvendő FBI-veteránnal, Jackie Rohrral (Bacon).

Együtt felveszik a harcot egy pénzszállító autókat fosztogató charlestowni rablóbandával, amelyből akkora ügy lesz, hogy az végül Boston teljes bűnüldözési rendszerére kihat, és mindent megváltoztat.

A Showtime sorozatában látható még Jonathan Tucker (Kingdom), Mark O’Brien (CTRL nélkül), Lauren E. Banks (Instinct), Amanda Clayton (Tyler Perry If Loving You Is Wrongja), a Tony-díjra jelölt Jere Shea (Passion), Kevin Chapman (Vértestvérek) és Jill Hennessy (Nyughatatlan Jordan). A vendégszereplők közt felbukkan Sarah Shahi (Békét, bíró!), Kevin Dunn (Az alelnök), Rory Culkin,Georgina Reilly, Gloria Reuben (Vészhelyzet), James Remar (Dexter), Dean Winters (Különleges ügyosztály) and Samantha Soule (Godless). Chuck McLean and Tom Fontana mellett a Város a hegyen executive producere volt az Emmy-jelölt Jennifer Todd (Jason Bourne, Memento), az Oscar-díjas Ben Affleck, az Oscar-díjas Matt Damon, Michael Cuesta (Homeland) és Barry Levinson(Esőember).

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1614911482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása