Charlize Theron és Seth Rogen becsípve parádéztak
2019. március 12. írta: redbandita

Charlize Theron és Seth Rogen becsípve parádéztak

Vasárnap este megtartották a Charlize Theron és Seth Rogen főszereplésével készült, a nyáron mozikba kerülő Csekély esélyromantikus vígjáték első vetítését a South by Southwest filmfesztiválon, amit a közönség és a kritikusok is kitörő ovációval fogadtak. A vetítést követően a kissé becsiccsentett stáb is a színpadra lépett, majd a filmben is feltűnő Boyz II Men r&b banda adta a talpalávalót.

long_shot_sxsw_premiere_32.jpg

Az Oscar-díjas Charlize Theron, aki két évvel ezelőtt az Atomszőke akciófilmjével volt jelen a fesztiválon, ezúttal egy teljesen új műfajban próbálta ki magát.

„Először is nem tudom, miért van nálam a mikrofon, mert én is részeg vagyok.” mondta nevetve a színésznő. “Általában vagy meghalok a filmjeimben, vagy kinyírok valakit.. de nem akarok unalmassá válni. Imádom a kihívásokat és mindig is őszinte rajongója voltam Seth Rogennek, Azt pedig,  hogy valaha egy filmben szerepelek vele, méghozzá egy romantikus vígjátékban, álmaimban sem gondoltam volna.” – nyilatkozta lelkesen Charlize Theron, aki a Csekély esélyben az Egyesült Államok elnöki posztjára pályázik.

Egy csinos, kifinomult politikusnőt alakít az Atomszőke sztárja, aki felfogadja a Seth Rogenáltal alakított újságírót, hogy felturbózza az elnökjelölt kissé unalmas beszédeit. És hamarosan, a komoly politikusnő és az infantilis író között románc szövődik, ami számtalan veszélyes, és vicces helyzetet eredményez. “Egyébként rettegtem, hogy egy Seth Rogen-filmben én leszek a csaj, aki csak ott áll a háttérben, és Seth viszi el a showt, De nem így lett. És ma nagyon-nagyon boldog vagyok.” Mire Mr Rogen viccesen a következőt reagálta:

“Charlize-zal fantasztikus volt a munka, de nem túl jó énekes!” És ekkor már színpadra is lépett a Boyz II Men, akik teljesen lázba hozták a jelenlevőket, beleértve a stábtagokat is.

A vetítést követően nem csak Charlize Theron volt feldobva legújabb filmje láttán, de az Austin utcáin fel-feltűnő - a premieren ajándékba kapott, Seth Rogen karaktere által viselt - rózsaszín susogós dzsekiben bulizó vidám arcok is, akik egyhamar nem felejtik el ezt a fergeteges estét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8514699830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása