Shazam gonosza
2019. március 11. írta: redbandita

Shazam gonosza

Mark Strong visszafogott, mindig udvarias brit színész. És mostanában mégis nagyon lelkes, és nem fél hangot adni az örömének: ő alakítja dr. Sivanát, Shazam fő ellenségét, a következő szuperhősfilmben, a Shazam-ben (Shazam, hazai bemutató: április 4.). És a színész azt mondja: nincs jobb, mint gonoszt játszani!

shazam_jelenetfoto_2.jpeg@intercom

"Talán azért élveztem annyira ezt a szerepet, mert izgalmasabb az átlagos képregénygonosznál – mondta újságírók előtt a Kingsman-ben Merlint alakító színész. – Ráadásul az élettörténete nagyon hasonlít Shazaméra: mindkettejük gyerekkorát megismerjük a filmben, és egyik sem egy fáklyásmenet. Az egyik mégis gonosz lesz végül, a másik jó: és ez nekem mint színésznek, nagyon érdekes. Meg az sem rossz azért, hogy repül, villámokat szór, nagyon erős és a hét főbűn lakik a szemében. Az eredeti képregény szerint a Vénuszon is járt fiatal korában, de azt hiszem, ez a mi változatunkra nem igaz…"

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr214699902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása