Harry Potternek esélye sem lenne ebben az osztályban
2019. január 23. írta: redbandita

Harry Potternek esélye sem lenne ebben az osztályban

A héten folytatódik az HBO GO-n a Russo testvérek (Bosszúállók – Végtelen háború) közreműködésével készült kultképregény adaptáció, az Orgyilkos osztály.

image012_1.jpg

Üdv a bolygó legbrutálisabb középiskolájában, ahová a világ legnagyobb bűnözőcsaládjai küldik kiképzésre az orgyilkosok következő nemzedékét! A gyilkosság művészet. Az ölés szakma. A Haláltanok Királyi Iskolájában, ha valaki hátba szúr, azt szó szerint kell érteni.

Az epizódok csütörtökönként magyar felirattal érkeznek az HBO GO-ra, a szinkronos premier február 19-én lesz az HBO-n.

A nagysikerű kultképregény nálunk február 10-én jelenik meg a Fumax Kiadó gondozásában, amely már előrendelhető a kiadó oldalán is. A kötet védőborítós, keménytáblás formátumban, 160 oldalon jelenik meg.

A sorozathoz egy menő mobil Facebook applikáció is készült. a Facebook kamera funkcióját bekapcsolva a mobilodon a „Deadly Class” filtert kiválasztva lehet válogatni a főbb karakterek (Marcus, Maria, Billy, Saya, Willie, Master Lin) közül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4914586032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása