Új sorozatok a HBO műsorán
2019. január 08. írta: redbandita

Új sorozatok a HBO műsorán

Az HBO műsorán elérhetővé vált Seth Rogen – Evan Goldberg új vígjátéksorozata, a Fekete hétfő pilot epizódja és Frankie Shaw személyes hangvételű, szókimondó sorozata, a SMILF 2. évadának első része.

image001_1_1.jpg

Fekete hétfő (Black Monday)

A Showtime 10 részes sorozata az év egyik legígéretesebb vígjáték újonca. A pilot epizódot Evan Goldberg és Seth Rogen rendezte, akik már a Preacher és a Future Man című sorozataikkal  bizonyították, hogy kis ujjukban van a szórakoztató, mégis izgalmas sorozatkészítés. Ráadásul legújabb projektjükhöz nem kisebb neveket sikerült megszerezniük, mint az Oscar-díjra jelölt Don Cheadle (a Bosszúállók War Machine-ja), Regina Hall (Bizonytalan) és Andrew Rannells (Csajok, A kezdő).

1987 október 19-én összeomlott a New York-i tőzsde, és történetében először felfüggesztették a részvényekkel való kereskedést. Minden idők legnagyobb egynapos tőzsdei összeomlását azóta is „Fekete Hétfőként” emlegetik. A mai napig nem tisztázott, hogy mi vagy ki okozta ezt. A történet arról szól, hogy kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öregfiúk által uralt Wall Streetet.

Smilf 2. évad

Folytatódik Frankie Shaw eredeti hangvételű, nyers és őszinte sorozata, melyet saját tapasztalatai alapján forgatott. A történet Bridgette-ről, a csinos, egyedülálló anyáról szól. A második évadban Bridgette igyekszik a jövőre összpontosítani, miközben megpróbálja elűzni a régi szellemeit, és vezekel a múltbéli bűneiért.

Még mindig küszködik a napi munkájával, miközben Allynek, a narcisztikus főnökének dolgozik. Közben az anyja, Tutu próbál kilábalni a húga, Jackie okozta szívfájdalomból.

image002_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7714564558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása