Jön 2018 legjobban várt sci-fije
2018. november 02. írta: redbandita

Jön 2018 legjobban várt sci-fije

Tom Sweterlitschet leginkább Neill Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie) írótársaként ismerik, ketten együtt felelősek az Oats Studios kisfilmjeiért, amik 2017-es megjelenésükkor elég nagy népszerűségre tettek szert világszerte. Sweterlitschnek idén februárban jelent meg Amerikában a Letűnt világok című regénye.

unnamed_5.png

Az NCIS egyik titkos részlegének az ügynöke üldöz egy SEAL-kommandóst, aki az egyik lehetséges jövőben teljesített küldetéséből tér vissza, és kezd kegyetlen mészárlásba. A főszereplő különböző lehetséges jövőkbe utazik, hátha talál valamit, ami segíthet megoldani a jelenbeli ügyet. Sweterlitsch hihetetlen eredetiséggel, rendkívül elegáns stílusban dob fel olyan hajmeresztő ötleteket, amikkel tényleg nem futunk össze mindennap: időutazás és űrutazás multiverzumok, csontfák és viking halálkultuszok mentén. Olyan, mintha összegyúrták volna a True Detective-et, az Inceptiont és a Twin Peaks-t, a végeredmény pedig mindennek dacára hibátlanul működik.


Letűnt világok november 13-án jelenik meg magyarul keménytáblás kiadásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1314341913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása