Az apáca mindent legyőzött
2018. szeptember 17. írta: redbandita

Az apáca mindent legyőzött

Az apáca (The Nun, már a mozikban) a múlt héten végre előlépett az árnyékból, és bár az előzetes felmérések mind sikert jósoltak, a Démonok között-univerzum új darabjának elsöprő népszerűsége mindenkit meglepett. A korábban két horrorban is felbukkant, apácaruhás démon, Valak eredettörténetét az 50-es évek Erdélyének egy zárdájába helyező film halálra rémíti nézőit, és úgy látszik, ezt nagyon sokan élvezik. Amerikában Az apáca minden idők második legeredményesebb szeptemberi premierje. A négy nap alatt összehozott 53 millió dolláros jegybevétel egyúttal a Démonok között-sorozat legsikeresebb filmjévé is teszi az ördögűző pap és az ártatlan novícia (Demian Bichir és Taissa Farmiga) közös harcát a démon ellen.

apaca_jelenetfoto_4.jpg

A film egyúttal minden idők második legsikeresebb korhatáros horror-premierje is: a dobogó első helyén egyelőre biztos helye van az AZ (It) című tavalyi Stephen King-mozinak.

A hazai nézők legalább úgy élvezték Az apáca hátborzongató hangulatát, mint a világ más mozinézői. Itthon a film első hétvégéjének nézőszáma éppen hogy elmaradt az Az-nál mértektől: több mint 79 ezren vettek rá jegyet!

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3814245085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása