Ősszel kerül a mozikba a Liza, a rókatündér rendezőjének új filmje
2018. június 14. írta: redbandita

Ősszel kerül a mozikba a Liza, a rókatündér rendezőjének új filmje

November 1-jén kerül a mozikba Ujj Mészáros Károly, a Liza, a rókatündér rendezőjének régen várt következő filmje, a titokzatos című X – A RENDSZERBŐL TÖRÖLVE. A film különlegessége, hogy Kulka János ezzel a filmmel tér vissza a vászonra.

x_arendszerboltorolve_jelenetfoto_photokredit-pinterleo_7.jpg

A Nemzeti Filmalap támogatásával, a Focusfox gyártásában született különleges látványvilágú, erős hangulatú thrillert Balsai Mónival, Schmied Zoltánnal, Molnár Áronnal és Bede-Fazekas Szabolccsal a főszerepben az InterCom forgalmazza.

A rendező új műfajban bizonyítja tehetségét, és most sem lett hűtlen magához, ezúttal is különleges látványvilágú, erős hangulatú filmet készített.

Éva (Balsai Móni) zseniális rendőr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik.Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság igazából összefügg, és egy zseniálisan gonosz sorozatgyilkos műve. Ám Éva használhatatlan. Férje öngyilkossága óta pánikbeteg és a mániáival küzd. Ekkor felkerül a központba egy új tiszt. Péter (Schmied Zoltán) meglátja kolléganője különleges tehetségét és meglátja benne a nőt is… Együtt erednek a mindeddig felderítetlen esetek nyomába. A szövevényes, félelmetes bűncselekmény-sorozat gyökerei a régmúltba nyúlnak és nagyon nagyhatalmú emberekhez vezetnek…

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1014058002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása