Claire Foy messzire sodródott a Buckingham palotától
2018. június 11. írta: redbandita

Claire Foy messzire sodródott a Buckingham palotától

A The Crown sorozat, amelyben királynőt alakít, tette híressé, de igazi sztár valószínűleg most lesz, amikor Rooney Mara helyére lép a második A tetovált lány-filmben, az Ami nem öl meg-ben (Girl int he Spider’s Web, hazai bemutató: november).

aminemolmeg_jelenetfoto.jpg

A forgatókönyv írója szerint, ez a sötét, kegyetlen thriller abban különbözik az első résztől, hogy már egyértelműen a tetovált, semmilyen szabálynak nem engedelmeskedő hacker, a férfiakon bosszút álló motoros csaj a főszereplő.

"Olyan helyre akartuk elvinni a nézőinket, ahol még sosem jártak, úgyhogy mi is olyan helyekre mentünk forgatni, ahol még sosem jártunk, és filmezni nagyon ritkán szoktak" – mondta a filmről a Vaksötét-tel a nagyok ligájába bekerült rendező, Fede Alvarez. "Nem használtam trükköket, Claire tényleg mindent megcsinált, és végig nagyon fázott: de legalább a közönségnek nem kell elutaznia az északi vadonba… mi szenvedtünk helyettük."

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9814074667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása