A Menő könyvek áprilisi újdonságai
2018. április 07. írta: redbandita

A Menő könyvek áprilisi újdonságai

A görög istenek léteznek és köztünk járnak. Legalábbis az Isteni szikra – Ne szeress! című fordulatos regényben, egy kalandos nyári tábor történetében. Bővül a Rólad/Neked könyvek sora az Egy év, tíz hibával, aminek szerzője Horányi Hanna Zelma, aki maga is jól ismeri a kamaszok mindennapjait. 

rn.jpg

Április 22. vasárnap Kner Imre terem
13.00–14.00 A Rólad-Neked könyvek új szerzői
Rólad – Neked, avagy lehet-e komoly témákról könnyedén írni? Előny vagy hátrány, ha ifjú a regényíró? Bencze Blankát, Horányi Hannát és Király Anikót Csapody Kinga kérdezi.

Április 22. vasárnap
14:00 Bencze Blanka és Horányi Hanna dedikál a Manó Könyvek standján

Marah Woolf: Isteni szikra 1. - Ne szeress!

"Ilyet soha többé ne mondj, megértetted, Jess? – A hangja fenyegető volt, a szeme csak úgy szikrázott haragjában. – Ne szeress!"

Jess igazából nem vágyott másra a nyári szünet alatt, mint hogy pár nyugodt hetet tölthessen egy táborban, a Sziklás-hegységben. Az, hogy szerelmes lesz, egyáltalán nem szerepelt a tervei között. Aztán megismerkedik Caydennel, a smaragd szemű fiúval, aki elrabolja a szívét. De Cayden szeme előtt más cél lebeg: egy isten fiaként egyezséget kötött Zeusszal, és már évszázadok óta várja, hogy a megállapodásuk végre beteljesüljön. Ha talál egy lányt, aki képes ellenállni neki, Zeusz teljesíti leghőbb vágyát, és halandóvá válhat.

Vajon Cayden hajlandó-e mindent megtenni a győzelemért — még akkor is, ha ennek Jess szíve az ára?

139467905.jpg

Horányi Hanna Zelma: Egy év, tíz hiba

Vajon hány hibát lehet elkövetni egy év alatt? Nem a kémia dogában, és nem is a tesiórán, hanem egy sokkal nehezebb tantárgyban: az életben. Kinga épp beleveti magát a kilencedikbe, új sulija, kicsit konzervatív családja és sok barátja van. Belép egy zenekarba, bulizik, és a fiúk is észreveszik a romantikus és vagány lányt. Azzal meg csak a baj van, ha az ember szíve átveszi az irányítást... Vagy mégsem? Horányi Hanna Zelma első regényében pontosan mutatja be az első szerelmek, rácsodálkozások, rajongások és viták természetét - azaz egy kamasz hétköznapjait.

139467903.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8413851496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása