Matt Damon elárulta Clooney féltve őrzött titkát
2017. október 27. írta: redbandita

Matt Damon elárulta Clooney féltve őrzött titkát

Matt Damon és George Clooney régóta nagyon jó barátok, így nem csoda, hogy mindent tudnak egymásról. Damon ezt be is bizonyította, amikor az egyik legnézettebb beszélgetős műsorban, Ellen DeGeneresnél elárulta, hogy a Clooney ikrek már áttértek a szilárd táplálékra. Ám Clooney is megpróbál szintet lépni: elhatározta, hogy megtanulja a pelenkázás tudományát. Damon szerint barátja meglepően nyugodt és teljesen boldog, pedig az ikrekkel rengeteg macera van, négygyerekes apaként ő már csak tudja.

dwn-ff-001r2-crop.jpguipdunafilm

Matt Damont legközelebb a Kicsinyítés című szatírában láthatjuk (premier 2018 január), amelyben a társadalom egy része néhány centisre zsugoríttatja magát, hogy csökkenjenek a megélhetési költségek. A kicsinyítettek között van a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz is.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7213185384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása