Az igazság ligája hősei mind igazi sztárok
2017. szeptember 02. írta: redbandita

Az igazság ligája hősei mind igazi sztárok

Batmant, Wonder Womant, Flasht és a többieket jórészt legendás (vagy éppen e szerepük miatt legendássá vált) színészek alakítják: Ben Affleck, Gal Gadot és Ezra Miller mellett Jason Momoa vagy Robin Wright sem számít éppen kezdődnek. A Cyborgot játszó Ray Fisher-nek viszont ez az első igazi filmszerepe.

azigazsagligaja_jelenetfoto_1.jpg@intercom

Valószínűleg ettől ennyire lelkes és izgatott: és ez az izgalma átragad mindenkire, aki látja – és valószínűleg ez teszi már a film bemutatója előtt ennyire közkedveltté. Nagyon röviden látható volt már a Batman Superman ellen-ben, azóta pedig buzgón járja a képregényrajongó-gyűléseket, és a közösségi oldalak hálásnak is mutatkoznak az elhivatottságáért: imádják.


Ezen a héten a Fülöp szigeteken rendezett Comicon-on jelent meg, és ott mesélte el, hogyan reagált, amikor megtudta, hogy kiválasztották a szerepre.

– Odautaztam Detoritba, mert ott forgatták a Batman Superman ellen-t – mesélte a fogadására összegyűlt rajongóknak. – Azt gondoltam, hogy ha nem kapom meg a szerepet, akkor is megérte, mert azért nagyon jól éreztem ott magam. Azután Snyder felhívott, és csak egy mondatot tudott elmondani: „hát, úgy látszik, csinálunk egy közös filmet”, mert utána már üvöltöttem és a földön henteregtem! Ezt úgysem érthette meg sem ő, sem más: a Batman visszatér-t nézem újra minden karácsonykor!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9612798396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása