Villámgyorsan szupersztár lesz Hollywood új üdvöskéje
2017. július 13. írta: redbandita

Villámgyorsan szupersztár lesz Hollywood új üdvöskéje

Az álomgyárnak olyan nagy szüksége van az üde arcokra, mint egy falat kenyérre, tehetsége mellett ennek is köszönheti Lily James (Nyomd, Bébi, nyomd), hogy leszerződhetett a Mamma Mia! folytatásának egyik főszerepére. A Mamma Mia: Here We Go Again! természetesen felvonultatja az előző rész főszereplőit (Meryl Streep, Colin Firth, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan), ám lesz egy kis csavar: a történet előre-hátra ugrál az időben, hogy bemutathassa a karakterek múltját. Lily James a fiatal Donnát, azaz a Meryl Streep által megformált karakter leánykori változatát fogja alakítani.

lily-james.jpg

A 2008-as Mamma Mia! a Universal stúdió nagy sikere volt, összbevétele csaknem elérte a 610 millió dollárt, és hasonló eredményt remélnek a folytatástól is.

(Mamma Mia: Here We Go Again! – tervezett bemutató: 2018. július)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8312666073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása