A következő Bond talán feketebőrű színész lesz?
2017. július 08. írta: redbandita

A következő Bond talán feketebőrű színész lesz?

Idris Elba szemkápáráztató gyorsasággal bánik a régimódi, forgótáras revolverrel A Setét Torony (The Dark Tower, hazai bemutató: augusztus 3.) előzeteseiben. A Stephen King világhírű regényfolyama alapján készült sötét fantasyben ő az utolsó fegyverbűvölő Harcos, aki megállíthatja a párhuzamos világok között lavírozó gonosz (Matthew McConaughey) győzelmét, és ő fel is veszi a harcot. De olyan elegánsan csinálja, hogy az sokakat elgondolkodtatott.

setettorony_jelenetfoto_4.jpg

Mivel még mindig nem biztos, hogy Daniel Craig elvállalja-e a következő James Bond-film főszerepét, néhány kiváló kollégája, a Dunkirk-ben éppen hős brit pilótát alakító Tom Hardy valamint Aidan Turner és Michael Fassbinder is készülődik. De a fogadóirodáknál a héten változás történt: Idris Elba esélyei hirtelen nagyot nőttek: 3:1-hez helyett már 1:2-höz fogadják őt, és ezzel már ő a favorit. Az eddig legesélyesebbként kezelt Hardy visszacsúszott a második helyre. A következő Bond talán feketebőrű színész lesz.

A fogadóirodák és a fogadók gyors színeváltozását két okra vezetik vissza, és mindkettő a sorozat produceréhez, Barbara Broccoli-hoz kötődik. A producer nemrégiben többször nyilatkozott, legutóbb a The Guardianben, hogy a brit filmiparban nagyobb diverzitásra volna szükség.

„Sokféle emberből álló társadalmunkban kulturálisan és kereskedelmi szempontból is alapvető fontosságú, hogy e sokféleség a kamera előtt és mögött is megjelenjen” – nyilatkozta a Bond-sorozat gazdája.

A másik ok: kiszivárgott, hogy Broccoli egy zártkörű vetítésen megnézte A Setét Torony talán még nem is végleges változatát. És mindenki biztos benne, hogy Idris Elba kezében pisztollyal mindenkit rögtön meggyőz: nincs mostanában másik színész, aki egyszerre tud ennyire kemény és ennyire sármos lenni…

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr5112667637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása