Beszövi magát a mozikba kedvenc szuperhősünk
2017. július 05. írta: redbandita

Beszövi magát a mozikba kedvenc szuperhősünk

Jön a PÓKEMBER – HAZATÉRÉS! Az új Pókember-film az eddigi legrokonszenvesebb formájában mutatja meg tizenéves szuperhősét. Ráadásul a film beépül a Marvel Univerzumba, így más hősökkel együtt szállhat szembe a meghökkentő (és még sosem látott) gonoszokkal. Mi sem bizonyíthatná jobban, hogy a film szervesen beépül a Bosszúállók-sorozatba, minthogy több olyan karakter is tiszteletüket teszik a filmben, mint Vasember (Robert Downey Jr.) vagy Amerika kapitány (Chris Evans) is. A film főszerepében a még szemérmetlenül fiatal, de nagyon tehetséges Tom Holland, aki már az Amerika kapitány – Polgárháborúban is bebizonyította, hogy kiválóan ért a hálószövéshez.

pokember_hazateres_jelenetfoto3.jpg

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter (Tom Holland) nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni.

Eddig legalábbis senkinek sem sikerült.

De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

 A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1812667767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása