Kiemelt műsorok májusban az AXN csatornákon
2017. április 23. írta: redbandita

Kiemelt műsorok májusban az AXN csatornákon

Sorozatrajongóknak kedveznek májusban az AXN csatornái, érkezik a Gyilkos elmék spinoff sorozatának folytatása. De érkezik A nagy svindli harmadik évada, az Angel negyedik évada és folytatódik jó pár remek sorozat. Válogassatok!,

gyilkos_elmek_tul_minden_hataron_1.jpg

Május 10-én országos TV premierként érkezik az AXN műsorára a Gyilkos elmék: Túl minden határon második évada. A nagysikerű Gyilkos elmék spinoffja az FBI speciális nemzetközi megbízásokkal foglalkozó részlegéről szól. A csapat feladata, hogy külföldön veszélybe kerülő amerikaiakat mentsenek meg, és megoldják az őket érintő bűncselekményeket. A nemzetközi egységet Jack Garrett (Gary Sinise), az FBI több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező veteránja vezeti.

gyilkos_elmek_tul_minden_hataron_1.jpg© ABC Studios

Kedd esténként szintén országos TV premierként látható a csatornán a kultikus amerikai krimisorozat, a Gyilkos Elmék tizenkettedik évadának folytatása.

axn_gyilkos_elmek_s12.jpg© ABC Studios

Május 15-én indul az AXN-en A nagy svindli harmadik évada. A könnyed stílusú, humorral átszőtt, izgalmas krimi a "fehérgalléros" bűnözőkre szakosodott FBI-ügynök, Peter Burke és az általa elkapott, leleményes és nem utolsó sorban sármos műkincstolvaj, Neal Caffrey fordulatokkal átszőtt kalandjairól szól.

Május 11-én kezdődik az AXN csatornán az Angel című amerikai akció-sorozat negyedik évada, amelyben az emberi lélekkel rendelkező Angel nevű vámpír mindennapjaiba és kalandos életébe nyerhetünk betekintést.

Májusban új részekkel folytatódik a Váltságdíj című sorozat a sokat tapasztalt bűnügyi tárgyalóval. Eric Beaumont (Luke Roberts) és társa, Maxine Carlson (Sarah Greene) mindig veszélyes helyzetekbe kerül, de olyan emberek életét is meg tudják menteni, amire más már nem lenne képes.

valtsagdij.jpg

Ebben a hónapban folytatódik még az Alkonyattól pirkadatig a harmadik évadával, valamint az Intelligence – A jövő ügynöke és a Nagy fogás című sorozatok is. 

A csatorna májusi filmkínálatában olyan nagyágyúkkal találkozhatunk, mint 80-as évek filmklasszikusa a Rendőrakadémia és annak mind a hét része hétvégenként. Az AXN csatornán láthatjuk a Maradj! című filmet is Naomi Watts és Ryan Gosling főszereplésével, illetve a Poseidon, a Háborgó mélység, a Füstölgő ászok 2.: Bérgyilkosok bálja és a Tökéletes másolat című filmeket is.

poseidon_1.JPEGPoseidon © Warner Bros. Entertainment Inc. & Virtual Studios, LLC

Az AXN Black csatornán május 15-én, hétfőn indul az NCIS: Los Angelesimmár a hetedik évadával, amelyben Callen ügynök mellett a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk. A Bosszú (Revenge) c. amerikai sorozat török verziója, A bosszú (Intikam) pedig vadonatúj részekkel és új évaddal folytatódik az AXN White műsorán.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4212443891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása