Ezért maradt ki Jeremy Renner az új Mission: Impossible-ből
2017. április 22. írta: redbandita

Ezért maradt ki Jeremy Renner az új Mission: Impossible-ből

A Misson: Impossible Fantom Protokoll készítése idején még élénk volt az az elképzelés, hogy legközelebb a szupercsapat egyik tagja, Jeremy Renner veszi át a főszerepet Tom Cruise-től, aki ezután már csak producerként jegyzi a franchise-t. Aztán Cruise annyira belelendült, hogy megmaradt főszereplőnek a Titkos nemzetben. Ehhez képest Renner a most készülő hatodik epizódból (várható premier 2018 júliusa) kimaradt. Az ok prózai: a Marvel szuperhősös sorozata, amelynek egyik főszereplője, olyan feszített ütemben készül, hogy nem jutott ideje a Mission: Impossible-re. Ám ettől még visszatérhet egy későbbi epizódban, ahogyan Ving Rhames is hol eltűnik, hol felbukkan.

c62d4d97cbccd0af3de54be2f2823f1641c5735cf32645042b0499afcfc54bae.jpg

Ami az M:I 6-ot illeti, a stáb most fejezte be a párizsi forgatást, amit egy szelfivel ünnepeltek, stílszerűen az Eiffel-toronnyal a háttérben. A következő lépés annak a jelenetnek a felvétele lesz, amelyet Cruise tavaly egész évben gyakorolt, és állítólag űberelni fog mindent, amit valaha akciófilmben láttunk. Hogy miről van szó, az természetesen meglepetés.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7312443833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása