Unoka-nagyszülő realityvel erősít az MTV
2017. február 10. írta: redbandita

Unoka-nagyszülő realityvel erősít az MTV

Ebben a tavaszi szünetben csak egy szabály van: pumpálsz vagy hazamész! Az MTV február 12-én debütáló műsorában, a Vakáció nagyfaterral című sorozatban hat fiatal szingli csapja a hóna alá a nagyit, és vág bele a tavaszi szünetbe Cancun napsütötte partjainál. A teljes őrületet Anglia legnagyobb partyarcai garantálják, de az idősebb generáció sem lekvárt elrakni érkezik. Lássuk a hat nagyszülő-unoka párost!

 Ashleigh és Mary

A 19 éves Ashleigh piacképes szépségkirálynő kötőjel anya, és nem az a lány, akivel csak úgy szórakozhatnak. Saját bevallása szerint sok lánynak van problémája vele, de ez csak a féltékenység. Már egy éve szingli és most készen áll rá, hogy behozza az eddig elvesztegetett időt, méghozzá nagyon gyorsan… Nagymamája, Mary igazi profi, ha kínos beszélgetést kell kezdeményezni, és igencsak kíváncsi, hogyan tölti szabadidejét Ashleigh.

ashley_mary.jpg

 Victoria és Joyce

A 20 éves Victoria valódi pletykafészek. Nemrég hagyta el barátja, így elindult, hogy munkát keressen a bulik mekkájában, Cipruson. A lány szerint a tavaszi szünet a tökéletes alkalom arra, hogy elégtételt vegyen a múltért, és őrült bulizásba meneküljön a szakítás fájdalmai elől. Victoriához nagymamája, Joyce csatlakozik, aki unokája szerint menő, nagyszájú és nem egyszer kimarad otthonról. A nagyi azonban azt állítja, hogy sok dologban régi vágású. Meglátjuk!

victoria_joyce.jpg

 James és Andy

James Sommerset-ből érkezik, önjelölt szexrobot. Nappal a vasakat húzza, este pedig mást… Két eljegyzése után nem a hűség mintaképe, de már az első pillanatban kiszúrta magának Viktóriát, akinek nagymamáját is érzéki masszázsban részesítette. Jamesnek volt honnan örökölnie a lovagiasságot, ugyanis nagyapja, Andy hivatásos sztripper volt annak idején. Andy-nek egy szabálya van: Sose lankadj! Ezt a szabályt az élet több területén alkalmazza.

jamie_andy.jpg

 Aaron és Christinne

Aaron Manchesterből érkezik a mexikói buli övezetben, állítása szerint nem szokott nemet mondani egy kis random mókára. Már számolni se tudja a lányokat, de olyan 350-450 közé teszi az eddigi skalpok számát. Aaron a partinagyival, Christinne-el érkezik a szünetre, aki megmutatja milyen a Thug Life az éjszakában.

aaron_christine.jpg

 Paige és Bob

Paige 23 éves, VIP hostess és jól tudja, milyen, amikor minden szem rászegeződik. Valódi „női játékosnak” tartja magát és nem hajlandó futni senki után. Paige már az első epizódban bebizonyítja, hogy a teljes női fegyvertár birtokában van. A nyári szünetre nagyapja, a 69 éves Bob kíséri el, akinek biztos módszere van a műmacsók kiszűrésére, így egyet ígérhet a tavaszi szünetre: anti- szárnysegédként működik majd unokája mellett.

paige_bob.jpg

 Brandon és Beverley

Brandon a bizalom bajnoka. Nem szégyelli, hogy szeret játszadozni, és nem is ígér mást. Amióta az exe megcsalta, felfegyverezte magát izmokkal és valódi szívtipróvá vált. Brandon nagymamájával Beverley-vel érkezik, aki készen áll újraélni fiatalságát… Vigyázat fiúk!

beverly_brandon.jpg

Vakáció nagyfaterral premier az MTV-n február 12-én, 22.00-kor.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1712254058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása