A South Parkot is megfertőzte a Fekete Péntek!
2016. november 25. írta: redbandita

A South Parkot is megfertőzte a Fekete Péntek!

Idén is ránk virradt a nagy nap, a vásárlásfüggők és akciómániások „szent ünnepe”, a Fekete Péntek! A világméretű esemény kapcsán a South Park népszerű figurái is áldoznak a shoppingmániások oltárán. De hogy milyen őrült kalandokba keverednek hőseink, miért ölt Randy biztonsági őr egyenruhát és hogyan kampányol Cartman a játékkonzolokért, az ma este kiderül a Comedy Centralon, a humorcsatorna South Park-trilógiájából, amelynek középpontjában a Fekete Péntek áll.

south_park_black_friday2.jpg

A Black Friday szele természetesen a coloradói kisváros lakóit is elérte. South Park mókamesterei is előkotorják a pénztárcájukat, hogy az egy esztendőn át összespórolt pénzükkel megpakolt bukszával meginduljanak az üzletek felé. Randy Marsh egyenesen a plázák védelmezői, a biztonsági őrök közé áll munkatársnak. Kollégáinak nem győzi hangsúlyozni, hogy csupán azért vállalta el ezt az állást, hogy az ünnepek közeledtével egy kis pluszbevételre tegyen szert, a valódi indoka azonban nem más, minthogy biztonsági őrként a sor elejére jutva még közelebb kerülhessen a hőn áhított akciós termékekhez. Ennek ellenére arra talán még Randy sem számít, hogy mi történik Fekete Péntek napján.

 Cartman is arra buzdítja híveit, hogy vegyenek részt az akciók ünnepén, mondván: így könnyen beszerezhetik az új generációs játékkonzolokat. Bár a srácok a tömeg és zűrzavar miatt eleinte vonakodnak az ötlettől, végül a két táborra szakadt iskolások között megkezdődik a hajsza a hőn áhított PlayStation 4 és Xbox játékokért.

south_park_black_friday1.jpg

 A virtuális világ csúcstermékeiért küzdő csapatok szövetségesekkel és jól kidolgozott tervekkel felszerelkezve vetik magukat a nagy fogyasztói háborúba, a küzdelem pedig még a negyedikesek közé is éket ver: Stan a Playstation-tábor harcosaként szembekerül az Eric vezette Xbox hívekkel. A városban eluralkodó káoszt a vállalatok vezetőinek és a média képviselőinek nyereségvágytól fűtött drasztikus cselekedetei is növelik.

south_park_black_friday2.jpg

 A bevásárlási láz közben még a Trónok harca világába is sikerül átcsöppennünk: a véres sorozat főcímdalától kezdve Kenny Lady McCormick jelmezbe bújásáig mindenből kapunk egy keveset. Még George R. R. Martin is feltűnik az animációs sorozatban, aki a Fekete Nap ünnepélyes díszvendégévé válik.

 Fekete Péntek a South Park 17. évadának 7., 8. és 9. epizódjában ma este 22.30-tól a Comedy Centralon!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8012024681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása