Eddie Redmayne a lányával akar mozizni
2016. november 12. írta: redbandita

Eddie Redmayne a lányával akar mozizni

Eddie Redmayne-nek nyáron született meg az első lánya, Iris May, és épp a legutóbb, az új Harry Potter-film, Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, hazai bemutató: november 17.) sajtótájékoztatóján mondta azt, hogy „az ebben a csodás, hogy minden eddig közhelyesnek tűnő szöveg, amit az apaságról hallottam, igaz.” Ráadásul azt is elmesélte, hogy hogyan befolyásolták a fiatalságát az eredeti Potter-filmek, és mennyire várja, hogy most a lányával élje át újra ugyanezt:

legendas_social_6.jpg

– A Harry Potter-filmeket nézve nőttem fel, évente, kétévente, úgy éreztem, fejest ugorhatok egy ismerős, távoli világba – nyilatkozta az Oscar-díjas színész. – Nagyon otthonos érzés volt. Mintha évente, kétévente bekopogtatna hozzánk J. K. Rowling, és megölelne. Állati jó, hogy most egy következő generációnak lehet ugyanez az élménye. A Legendás állatokból ugyanaz a kedves szellemesség sugárzik, mint a régi Potter-filmekből. Nagyon várom már, hogy a lányommal nézhessem. Remélem, tisztelni fog, hogy játszom benne…

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4511950975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása