Ben Affleck, a könyvelő
2016. október 24. írta: redbandita

Ben Affleck, a könyvelő

A Warrior – A végső menet rendezője, Gavin O’Connor ezúttal Ben Affleck főszereplésével készítette legújabb filmjét, egy csavaros akciótól és meglepetésekkel teli mozit, amit a műfaj kedvelői garantáltan szeretni fognak. A főszereplő mellett a film mellékszerepelői között is olyan remek színészekkel találkozhatunk, mint Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, John Lithgow és Jeffrey Tambor. A Könyvelő most csütörtöktől látható a hazai mozikban!

image008_2.jpg

Chris Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője és kissé autista – kerüli az embereket, magányosan él és nem is vágyik másra. Amikor egy befolyásos nagyvállalat könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik.

Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a párral. Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni. De Chris tartogat egy-két meglepetést. Néhány közülük halálos lehet…

Gyors akciók, váratlan fordulatok és fantasztikus színészek: a film egy klasszikus műfaj megújító, csupa meglepetés darabja!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6311845497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása